Dagen efter

 
 Vilken dag det blev igår! 
Efter två timmars sömn så blev det snabbt att göra sig i ordning och ändra planerna. Det blev att ta med sig mat och dra till min sambos kusiner och grilla där. Hade en super trevlig dag hos dom. 
Senare på kvällen drog vi hem och jag avrundade dagen en stund på balkongen med tända ljus. Det var fantastiskt härligt att varva ner på och titta ut över gården. 
 
Men sen har vi min överambitiösa sida som satt och tänkte på plugg hela tiden. Men jag kan inte styra över det, det är så jag är byggd. Att ligga två steg framåt hela tiden, men det är ju tröttsamt att inte kunna "stänga av", som andra kan. 
Men det är väl så jag är: helhjärtat fokuserad på det jag har framför mig
 
#1 - - carro - änglamamma och mamma:

Jag är så imponerad av ditt driv! Du får mer än gärna dela med dig av lite då jag har alldeles för lätt att stänga av mig istället :)

Svar: Haha, men vi kan dela! :D Men det är sjukt de där egentligen, märker ju att folk omkring mig tycker jag är helt knäpp, men jag kan bara inte släppa det. :P

Men det är ju väldigt roligt, men har konstaterat en sak i kursen: Som undersköterska förväntas man göra ALLT!
Alltifrån att vara sjukgymnast, sjuksköterska, psykolog, vårdare, inspiratör, medicin sekreterare, ja listan kan göras oändligt lång! :D
lowice.blogg.se

Till top