26 Juli

/
 
Helgen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en härlig helg, första helgen sedan jag blev frisk där jag bara har gjort det jag ar velat göra. Fixa hemma, leka med hundarna och bara chilla. 
 
Inför veckan som kommer kommer jag vara placerad på elektiva ultraljud. Det kommer bli bra spännande då jag inte har varit placerad där sedan jag gick min upplärning.. Haha!
Nejdå, det kommer gå finfint! Visst, det är inte som akuta ultraljudet som jag är väldigt insatt i, utan mer anvancerade undersökningar med ett högre tempo.
Så det kommer bli spännande detta! Ultraljud är verkligen ett roligt område där vi undersköterskor få större utrymme och spelrum. Där är heller inga sköterskor involverade utan där jobbar undersköterskor endast  tillsammans med doktorerna. 
Detta kommer bli awesome! 
 
 
Hoppas ni har haft en härlig helg? 

Michael Kors

/
Jag har världens finaste sambo. Han är så otroligt omtänksam och älskvärd så att jag vet inte var jag ska ta vägen. 
Visst, vi har vår bergochdalbana men det känns som vi har kommit varandra närmare. Sedan jag började arbeta 100% så har vi inte haft samma möjlighet att umgås som tidigare. Men vi försöker spendera tid tillsammans så mycket det går.
 
Inte nog med det. Min sambo ser hur mycket jag arbetar och sliter hemma, så nu i veckan fick jag världens finaste present!  
Yep, en mycket fancy klocka. Hoho! 
 
 
Är inte nödvändigtvis speciellt materialistisk men en tjusig Michael Kors-klocka.. Det tackar jag inte nej till! Fniss! 
 

Så mycket för ledigt

/
 
Vad sjutton hände? 
Allt var frid och fröjd i torsdags. Kom hem från jobbet med lite ont i halsen, egentligen inget ovanligt. Sen på fredags morgonen vaknade jag HELT däckad. Alltså, jag tog mig inte upp från sängen.. Jag skulle ha jobbat 5 timmar igår, men det var bara att sjukanmäla sig för. Visste att jag skulle ha suttit i akutreceptionen, men låter man såhär skrämmer man väl bort patienter både från luckan och labben (om jag hade bytt med någon).
Om jag ens hade tagit mig upp från sängen vill säga..
Tror jag somnade 20:50 på torsdagen och vaknade nog (bortsett från de 3 min det tog för mig att sjukanmäla mig) typ.. 16:40!! Alltså det är ju sinnesjukt!! Det är ca 19,5 timmar på ett dygn.. Snacka om att vara utslagen.. Idag är jag fortfarande dålig, men inte däckad längre.. Det känns bra. 
 
Denna helg som jag hade tänkt vila upp mig på, blev en helg att hämta mig från sjukdom istället.. 

Ledighet

/
 
Bild tagen i sköna Helsingborg från våran semester 
 
Det är dessa dagar jag önskar att jag hade ledigt, typ gärna igår. Sedan jag kom tillbaka från semestern har jag jobbat nonstop. På fredag kommer jag ha jobbat tolv dagar i sträck. Men så kan det bli när man tar på sig och jobbar extra.. 
Annars då? Kämpar med mina demor som då och då spökar för mig. Men jag kämpar varje dag! Jag vägrar må dåligt, ha dåligt självförtroende och ha dålig självkänsla. Jag orkar inte med det helt enkelt. Jag har i flera år slagits med detta. Men kampen är knappast över.. 
 
Men denna helg är jag ledig! Snacka om att jag ska vara ledig! 

Favorit i sommarvärmen!

/
 
Okej, idag har vi inte sett så mycket utav sommarvärme, snarare sommarblaska! Men i helgen hade vi ju supervärme. Jag som är i vanlig ordning allergisk mot allt form och typ av värme. Så att dricka något kallt är ju typ super viktigt.
 
Vill verkligen rekomendera denna!
HUR GOD SOM HELST!!