Det är inte varje dag.

/

Hej jag heter Louise och jag har panik.
Japp, på tal om panik. Kom på att vi har vår projekt redovisning på tisdag nästa vecka. Men det ska nog kunna gå vägen. I hope.
Jag kommer att isolera mig i detta hus dom närmaste två dagarna för att försöka komma igång med arbetet. I alla fall idag och halva dagen imorgon.

En annan sak som man inte ser varje dag. Idag när min syster kom in i rummet som jag befann mig i, kollade hon genom fönstret. Gissa vad hon såg. Hon såg ett
Rådjur!
image3

Det häner inte varje dag man får se ett rådjur som står och äter på sin trädgård. Det var lite spännande. Inte minst sagt så tyckte Kiwi att detta var högst intresant. När hon fick syn på djuret ifråga så börja hon morra och ha sig.
Jag däremot sprang runt och tog kort på både henne och rådjuret för att dockumentera händelsen. 

Annars har det inte hänt så mycket idag, än i alla fall. 

Bye

 


Hemma

/
Jag kom hem igår och mamma och Gustav har åkt till Riga. Hann säga hej och hejdå & Lycka till! Mycket mer hann jag inte se av dom. Men syster & storebror är ju kvar hemma.

Följde med min syster och hennes kompisar igår till tåg stationen tillsammans med Kiwi. Det märktes tydligt att hon tycket det var skoj att vara ute på landet och kunna springa runt hur hon vill och hur mycket hon vill. Igår hade min bror även hockey kväll tillsammans med två av hans kompisar här hemme, så de blev att servera pop corn för herrskapet.

Pratade med Lina och Tony hur länge som helst igår. Det var riktigt roligt. Vi har kommit fram till att Lina var inte mystigt försvunnen utan hon var helt enkelt sjuk. Då var det mysteriet avklarat. Men vi har ett annat mysterium som jag nog aldrig kommer lösa.

Hur jag inte kan ha vaknat av att jag fått 48 sms?

En teori: Att har jag väl somnat så vaknar jag inte hur lät som helt. Vilket stämmer in på hur visa människor påstår att det är omöjligt att få liv i mig när jag har somnat. Vilket igen kan samman kopplas av en viss klass resa i Stockholm tillsammans med klassen. Jag somnar först och någon ser till att jag har mossue (stavning?) i handen och "lyckligt" vis ser jag till att jag klappar till mig själv i ansiktet med detta. Jag som bekant vaknar inte av detta.
Jag tror min teori håller.

503001-2
Kiwi

Men anyway, idag kom jag nyss hem från en promenad med Kiwi. Jag måste säg att det är skönt väder ute idag. så jag uppmanar alla att gå ut ett tag. Våren finns i luften, men inte på marken.

Bye 

Perspektiv och distans

/
Idag blir det mys dag för min och Tonys del.
Vi ska ut och äta på resturang, vart vi ska äta är ännu inte bestämt. Sen ska vi gå på bio och kolla på "Jumper". Har velat se den filmen länge och nu är det äntligen dags. Den sägs vara ganska bra enligt några kompisar till mig.

Fick vet att Tonys kompisar ska se den filmen också så man kanske stöter på dom sen. 

Jag har en smula panik över tisdagen nästa vecka. Har nämligen projekt redovisning hela dagen och jag har inte börjat med det än. Men jag ska sitta hela torsdagen med det och fixa min power point som jag ska ha och visa upp. Får jag det gjort så känns nog resten helt okej. 30 min är det tänkt att man ska stå där framme och prata om projektet, jag tror att det ska kunna gå vägen. 

Jag har inte berättat för er att jag har varit i Portugal i tre veckor. Jag gjorde min apu där på en keramik verkstaden, Kaulino, där som gjorde dom mest fantastikska föremål. Den resan var mycket givande rent yrkes mässigt och för självkänslan.
Människorna där är helt fantastiska och, vad kan jag säga? Dom är helt underbara helt enkelt. Jag har mycket att tacka dom för.

För er som har övervägt att göra en liknande resa som jag har gjort kan jag varmt rekomendera. För er som vill komma bort från en gammal omgivning till en ny, få perspektiv och distans på saker och ting.

Nej, nu ska jag börja plocka undan lite innan Tony kommer hem.

Bye

Välkommen till min nya blogg och Glad Påsk får jag passa på att säga!

/
Hinner inte med att fixa något på sidan, men det ska fixas inom en snar framtid.
Jag är hos min fina pojkvän, Tony, i Västerås. Vi har firat en påsk med en mer alternativ påskmat, Tacos! Vi har även varit på en lång promenad med Kiwi på morgonen, vilket var härligt! Sen kollat på filmen "Juno". Vilket är en film som hamnade snabbt upp på en av top 5 på min lista.

Idag skulle även en vän till mig & Tony komma, men det uteblev av någon anledning. Vet inte vilken anledning, men det var nog något viktigt som hon var tvungen att göra. Hon svarar inte på mobilen och det känns ju inte riktigt som foten passar i skon.

Tänk om det har hänt henne något?

Att tänka på sådant får mig bara att vilja hoppa ut ur balkongen.
Ska det inte räka med att två av mina nära har varit med om en bilolycka? Hon kanske jobbar? Ja, den tanken håller vi i. 
I torsdags berättade hon att jag har en praktik, på tre veckor, som väntar på mig efter juli månad och gissa vad?

Som bartender!

Vem kunde gissa det? Jag är inte en sådan person som man kunde se jobba som detta. Vill ni veta en sak? Det känns riktigt bra att visa en annan sida av Louise. En mer annorluda & galen Louise. Med detta har jag lärt mig att länga ihop, inte så avancerad, Red Bull Vodka. (Som Tony tyckte var spektakulär, fast han vågar väl inget annat säga.)

Vad som föresgår i Louise huvud, kommer att dyka upp inom en snar framtid.