27 Februari 2015

/
Äntligen fredag! som man brukar säga. Nej, men det är faktiskt härligt med fredag.
Fick sluta 12 idag efter att ha varit på ultraljudslabbet i en vecka och lärt mig så mycket jag bara kan. Fy tusan vad roligt det är! 
Visst, nyhetens behag omger mig nog fortfarande som en bubbla och allt man gör just nu är bara KUL! Men jag känner forfarande att jag verkligen hamnade rätt. Lagom mycket omvårdnad, lagom mycket tid med patienter och MYCKET datajobb. Men det passar mig just nu att arbeta så. 
 
Idag hamnade man på kökstjänstgöring på avdelningen, vilket innebär att man ordnar fredagsfrukost för avdelningen. LYX med frukost! 
 
 
Idag kommer även min underbara syster och spenderar helgen hos mig, som jag har längtat efter henne. Sedan imorgon är det kusinträff, ska bli otorligt roligt då det var många år sedan vi senast sågs!
 
 
Önskar er alla en underbar helg! 
 

Längtar mig framåt

/
 
Längtar till sommaren. För det första så är det bra härligt med sommaren med alla dessa spontana utflykter och ja.. värmen faktiskt. 
Sedan så ser jag fram emot att få bli klar med inskolningen och få köra på själv. HAHA! Ja, det säger jag nu ialla fall. Fråga mig igen om några veckor sen. 
 
Vad händer annars då? Inte så mycket på mitt håll. Jobbar 100% nu, vilket är lite nytt för min del. Men tiden har verkligen sprungit iväg. Tänka sig att det är hela en MÅNAD sedan jag började på nya jobbet. Träffar ständigt nya människor och kollegor, vilket är super kul!  Sommaren ska verkligen rolig som jag har förstått det, trycket under power meet och festivaler kommer bli intressant att jobba sig igenom. 

12 Februari 2015

/
 
Vad är det som händer igentligen?! Tiden bara springer iväg och snart har jag varit på mitt nya jobb i en månad. 
Jag minns i början när jag fick erbjudandet att jag först var väldgt osäker.. Jag hade precis fått fast och så ska jag lämna det? Det kändes någonstans fel. Men, hur ofta får man en sådan chans som jag fick? Och jag sökte ju jobbet av en anledning, så då var det inte längre en fråga. Det förvandlades till beslutsamhet och det beslutet har jag inte ångrat en ända dag. 
 
Jag träffar nya männikor precis hela tiden och lär mig saker.. ja precis hela tiden. Det var ju detta som jag pluggade till och vill göra. Så ungefär en månad in så stormtrivs jag!