Veckorna som gått..

/
Ja nu var det bra länge sedan som jag skrev. Men senast jag skrev så var jag halvt skräckslagen och vettskrämd av bara tanken att sitta i receptionen. Men hur gick det då? 
Det gick ju hur bra som helst och det var till och med ruggit roligt att sitta där. Har nog haft mina roligaste veckor på jobbet där! Har ju haft fantastiska handledare som tålmodigt visat mig hur jag tar mig fram i de spindelnät, som det är, att sitta där. 
 
Förra veckan var vi ut på Tabazco för att tacka av en UNDERBAR kollega som valt att lämna oss. Hade en grymt rolig kväll som resulterade i mycket skratt och kramar. 
 
Denna vecka då? Jo, idag har jag varit på MR, det vill säga på magnetkameran. Var där för att se hur dom jobbar och vad som förväntas av undersköterskorna att göra där när vi väl är placerade där.
Och imorgon smäller det! Det som jag har längtat såååååååå mycket efter och sett fram emot sedan intervjun: Angio
 
 
Angiografi är en röntgenundersökning av blodkärlen för att ta reda på eventuella förändringar eller sjukdomar, till exempel blockeringar eller förträngningar. Genom tunna slangar sprutas kontrastvätska in i kärlet och läkare kan genom röntgen se hur kärlet ser ut. - 1177

15 Mars 2015

/
Herregud! Skrev jag verkligen 15 Mars? Det är ju helt galet vad tiden går! 
 
Idag (eller imorgon) är det exakt två månader sedan jag började på mitt nya jobb, trivs som tusan. Med det sagt så har jag kommit till de veckor som jag har lite smått fasat för.. Receptionen. 
Det innebär att jag ska sitta i receptionen och vara i händelsernascentrum i det som rör Röntgen. Allt ifrån samtal från ambulansen och ta emot remisser och samtal från.. ALLA! 
 
Men jaaa.. Det här kommer gå vägen! Alla andra har ju klarat sig hur bra som helst, så det kommer ju jag också göra! Jaa.... vi säger så!