Mitt i renoveringen

/
 
 
 
Såhär ser mitt badrum just nu... No happy face. När vi flyttade in hittade man en fuktskada, men det är snart åtgärdat. 
Ett sprojlans nytt badrum är och andra sidan inte helt tokigt i denna gamla lägenhet. 
 
Vad händer annars då? Just nu är det ganska lugnt tar dagarna som kommer och faktiskt umgås med min lilla familj. Mina hundar är mina barn, hoho! Det är ett heltidsarbete med de små liven som tyvärr blev lite åtsidosatta under studierna.. 
 
 

20 November 2014

/
 
Igår efter planeringsdagen drog kosingen mot Tabazco för middag med kollegorna. Och fy tusan vad gott det var!
Kostade ju lite, men helt klart värd varje penning!
Avslutade sedan kvällen på Skybar. Vilket ställe måste jag säga, att vara så högt upp i luften är ju helt underbart. Dock såg det väl inte helkul ut där uppe i själva baren. Hade förväntat mig lite mer... förfining? Men det är ju klart, vad kan man förvänta sig en onsdagkväll? HAHA! 
 
 

Ledig dag

/
Ledig dag och jag har nog hämtat mig igen mig på det som jag kan bäst, nämligen sova.
Fy sjutton vad jag behövde sova! T har haft lan här sedan i onsdags och i söndags var det över.
Men på de här lanet hade jag även min jobbhelg. Så det var lite sömn under nätterna, då man vaknade i tid och otid, så ni kan tänka er hur man mådde när man gick upp kl 7 på morgonen. HAHA! 
 
Nej, men lite extra timmar var exakt vad jag behövde för att känna mig utvilad. Så i veckan vankas det lite sysslor att göra och lite jobb på det.  
 
 
 
 
 

Sons of Anarchy

/
 
Min absoluta favorit serie just nu är helt klart Sons of Anarchy. Vilket är en perfekt tidsfördriv att kolla på när man inte är helt 100% i kroppen!
 
 
 

Nästan vinter

/
 
Äntligen känns det som man är på bättringsvägen efter att ha varit sjuk i över en vecka. Haft illamående, ont i hela ansiktet och käken resulterade att åka in akut till VC och tandläkaren, blev dock inte så mycket klockare, men medicin rikare. Så idag känns det som att jag klarar vad som helst!  
 
Hoppade in i natt och och jobbade och det gick som man kunde förvänta sig: långsamt. Men vad gör det när man vaknar upp till all denna snö som har kommit under förmiddagen?! ÄLSKAR'T! 
Jag och hundarna har haft en super mysig promenad i all snö och ja: det är NÄSTAN vinter!  

1/11 Allhelgonadagen

/
..ont i kroppensnorig, är snorig, illamående,  osv osv.. Vad som är, enligt min mening, ganska "kul" är att jag har så fruktansvärt ont i ansiktet. Bokstavligt talat ont i ansiktet! Det känns ungefär på samma sätt när någon dra upp en dörr i ansiktet på endå ansiktet är ömt och näsan mosad, plus att jag känner blodlukt också.
DET är med största sannolikhet inbillning, men det känns som så. 
 
Nä, inatt så gick jag mitt sista pass som månadsanställd. På tisdag börjar mitt första pass som tillsvidare anställd. Så det känns fint. Men det är ju med förutsättning att jag hinner bli frisk tills dess.. 
 
Nä, nu ska jag dunka huvudet i kudden och se om jag får se dagens ljus igen, för just nu känns det som att jag kommer stryka med..