I am number four

/ Tv, film & bio

 

Kom hem för en liten stund sedan.

 

Jag och älsklingen har varit på bio! Skönt att hitta på något bara han och jag. I am number four blev det. Ganska bra, men helt klart sämre än vad jag trodde att den skulle vara. Men ändå helt okej att titta på. effekterna var tuffa.

 

Men hoppas väldigt mycket på att det kommer en tvåa.. Det bara MÅSTE.

 

Ni som sett den, vad tyckte ni?

 

 

Trailern är nästan bättre än filmen...


We won't back down!

/ Tankar & funderingar

Nystart för socialdemokrati!

Här kan vi se socialdemorkaternas nya partiledare. För er som missat detta, så heter han Håkan Juholt. Han kommer att ta över (äntligen) efter Mona Sahlin.

 

Personligen är jag överlycklig över att just Håkan Juholt blev vald, vilken karl! Satt och lyssnade på hans tal på aftonbladet och ja.. WOW! Genom hela hans tal, satt jag med gåshud och motivation utan dess like att vilja förändra och agera.

 

Han sätt att tala fick mig verkligen att lyssna och ta till mig och skratta gott då och då. Hans inledning är superstarkt. Drömstart!

 

Med Håkan i täten, tror jag att socialdemokraterna kan se en ljusframtid framför sig!

 

Är ni intresserade av att se hans tal? Klicka här

 


Just nu..

/
är jag ledsen.. Min kamerasladd är putts väck! Finns ingen stans och det tycker jag är lite tråkigt. Men vad gör det? Det är FREDAG IDAG!


Dags att skaka rumpa till mina långt gångna uttjatade låtar!
Nu;

Rebecca Black - Friday


Dagen D närmar sig..

/ Okategoriserbart

Jag läste något ganska roligt på aftonbladet.se igår.

Rubriken löd: Bröt mustaschlöfte - stämdes av kompis.

 

Skrattade lite lätt för mig själv och tänkte "haha, ännu en stämnings-blunder från amerikanerna som man kan skratta åt".

Klickade mig vidare in på sidan och vad ser jag inte?! Malmö?!?? Som i Sverige, Malmö?!


"Det var i julas som 29-åringen upptäckte att vännen brutit mot den fem år gamla överenskommelsen om att aldrig skaffa mustasch"

"Stämningansökan innehöll förutom bildbevis även en fyra sidor lång argumentation.

– En försvårande omständighet är även att svaranden nu planerar att flytta från Malmö till Stockholm där jag, sedan ett antal år är bosatt. Detta innebär att jag kommer att utsättas för mustaschen i en större omfattning än tidigare, skriver 29-åringen i stämningsansökan"

Ja, Gud hjälpe oss alla!
Den håriga överläppen kommer att förfölja dig i all evigheeeeeet!

Men där fick jag det för mina fördomar.. Om jag minns rätt så är detta det första tecknet som bevisar att Domedagen  är nära.. Om inget annat hoppas jag det. Ja innan dumheten sprider sig över hela landet vill säga.


Li'l Red Riding Hood

/ Musik

 

LOVE!


Favoriter!

/ Musik
Jag har genom åren inte varit så mycket för melodifestivalen. Har kännt att låtarna inte varit mycket att hurra för och.. ja. Men jag kan inte låta bli att känna av svensken inom mig och kolla på finalen och sedan på eurovision.

Men åter till kvällen låtar; åter igen, inte många låtar att hurra för. MEN! The Moniker och Swingfly gjorde nog hela min kväll. Jäklar vilka bra låtar! Surt att ingen av dom vann dock..

Vilka var era favoriter?

Lördag

/
Idag har verkligen varit en superskön dag med massa skratt! Eftersom vädret var så pass milt så stack vi ut på en lång promenix med Kiwi och Dino!

Vi stötte på både en och annan hund där ute och Kiwi, i vanlig ordning, blir genast helt vild! Men Dino och andra sidan blev mest förvirrad. Men han verkar ta det lugnt, SKÖNT!

Tänkte att vi skulle ge oss på att kasta en boll som Dino fick springa och hämta.. Ja en del kast blev det, men inte så mycket hämta från hans sida.Kvälls snack..

/ Tankar & funderingar

Undrar vad människan hade gjort utan internet idag? Antagligen varit en mer aktiv verision av sig själva?

Jag ska väl erkänna att jag har en form av hat-kärlek till just internet. Just att man blir fast och enbart använder sig av datan till ALLT, när man annars faktiskt kan lyfta på röven och göra det själv på dagen. Ni vet, man blir likson lite för fast framför datan och man glömmer bort hur blottad man blir på cyber space..

Men just idag är jag så himla glad över att just detta fenomen slog till över jorden. När man inte kan få svar när man sitter fast, så är det bara att klicka igång datan och med några knapptryck så har jag fått svar på mitt problem.

Något som är ännu bättre? Att man finner människor med samma problem! Okej, nu ska jag inte jubla på andras misär, men jag jublar för att jag inte är ENSAM. Fatta, jag är inte ensam! Visst, man kan försöka prata med sina vänner om det, men när dom själva aldrig har upplevt känslan själva är det ju svårt att ge den typ av stöd som man behöver. I slut ändan slutar det med att man inte pratar om det och man låter de gro en orolig känsla inom en istället. Men känslan av att VETA att dom finns där för en ändå, är oslagbar! <3

 

 

 


Red Riding Hood

/ Tv, film & bio

 

Har sett att det kommer att komma grymt många sevärdiga-filmer iår!

Denna, Red Riding Hood, kommer att dyka upp 20 April 2011 i Sverige.

Kort om handlingen;

Beläget i en medeltida by som är hemsökt av en varulv, faller en ung flicka för en föräldralös skogshuggaren, mycket till familjens missnöje.

 Är grymt sugen på att se den, är du?