Han slipper ju att skriva ut papprena sen!

/ Okategoriserbart

HAHAHAHAH!

Alla hänger inte med i dagens teknik..?


Musarm

/ Okategoriserbart

Fasen! Börjar få känningar för musarm..

Musarm är nog bland det värsta en datoranvändare kan råka ut för, för smärtorna är enorma. Eftersom jag jobbar mycket med datorer och sitter framför datorn större delen av vardagen så är risken sisådär SKITSTOR att jag råkar ut för den.

 

 

Vad har wikipedia att säga om musarm?


Musarm är ett samlingsnamn för värk och stelhet i arm, nacke, axlar, rygg, handled och fingrar. Besvären beror bland annat på låsta monotona arbetsställningar då musklerna ansträngs ensidigt under en lång period, till exempel vid datoranvändning. Musarm är på väg att bli en ny folksjukdom som varannan datoranvändare drabbas av.

 

Den främsta orsaken till muskelsmärtor i samband med musarm är att musklerna blivit överansträngda på grund av långvarig ensidig belastning. Ofta kan värken minskas genom att gå ifrån sin arbetsplats en liten stund, så att de muskler som i vanliga fall ansträngs får möjlighet att vila. Genom att variera arbetsuppgifter och kroppsställning och inte sitta fast vid datorn för långa pass får musklerna en möjlighet att vila och de drabbas inte av överansträngning.

 

Då tackar vi wikipedia för dess visa och kloka svar!


Lillasyster

/

Åh, imorgon kommer min lillasyster hit. Förstå lyckan LiiikZhom!

Nej, men allvarligt. Det ska blir jätteroligt! Får se vad vi hittar på. Men det lär ju bli, stan, bio och en massa annat skoj. Har verkligen saknat henne!

Norge

/ Okategoriserbart

HAHAHAHAHAHAHA

Ibland undrar jag om de medvetet gör sig dumma, eller om det faktiskt ligger i deras natur?

Den norska polisen hoppas att få tag på bilen (se bild). Men vad som är roligt är ju att karln sen säger:

"– Jo, vi får väl finna oss i skämten. Men vi hoppas att den ändå kan ge något. V har tagit personer efter att ha släppt sämre teckningar.."

 

Fan vad kassa tecknare dom har i Norge! Men åter igen, att hitta en bil med inga fönster och utan hjul borde ju minska antalet misstänkta bilar??


Stanna?

/ OkategoriserbartNÄHÄ?! Är det fler som tycker det?
...

Sverige

/ Okategoriserbart

Men vad är detta?!

 

Min senaste fråga om vilken sport ni gärna kollar på nu under OS var fan epic fail!

Vad är detta?! Inte en kotte pallar att kolla på någon utav OS-grenarna. Vad hände med att visa moraliskt stöd för sitt land? Nej, att slå på tv:n och bara titta på när svenskarna gör sitt bästa är nog överskattat enligt många.

 

När jag ser på Sverige, då hejar jag på Sverige. Kolla på den röda pilen. Juste, där under är jag. Jag står där i folkmassan... Ja, mentalt ialla fall..

 

 

Ja, ett bevis på mitt stöd till Sverige så kollade jag på dam-ishockeyn som spelade emot Slovakien.

Jag visade mitt stöd fram till ungefär 05.15. Sen slockande jag. Men dom vann sin match med hela 6-2!


OS i Vancouver

/ Tv, film & bio
I fredags drog ju vinter-OS igång i Vancouver.
Visst fasen är det något speciellt när OS är igång? Ni vet, istället för att kanal 3 och 5 går i tv-rutan så är det svt 1-2 som går.

Man ligger och kollar på de olika sporterna precis innan man ska gå och lägga sig, sen vaknar man upp till reprisen morgonen därpå till dessa bekanta kommentator-rösterna.

De absolut favorit sporterna som jag kollar på är:


Konståkning - Par


Konståkning - Singel

freestyle skiing


Snowboard


Ishockey


Vilken sport kollar ni på under OS?

Lika som bär?

/ Nöje

(Kayla till vänster och Scarlett till höger)

Vampires diaries hade ju premiär nu i torsdags.

Tänkte ni på att en av skådespelarma var väldigt lik Scarlett Johansson?
Det är ju Vicki Donova som spelas av Kayla Ewell jag pratar om.  


Vad tycker ni?
Hur lika är dom inte på en skala 1-28677??

West

/

Någon som såg ripoff serien "Gordon Ramsey Kitchen nightmare" "Kniven mot strupen" igår?

 

För er som inte vet, så var dom i Västerås och skulle rädda "Tusen och en natt", som nu mera heter "West".

Nu  kan man läsa om att krögaren hävdar att allt var fejk och produktionsbolaget hade beordrat resturangen att inte städa innan dom skulle komma osv osv. Så nu ska han stämma produktionsbolaget Strix.

 

Ja, hade jag varit i hans skor så skulle jag nog också ställa till med en scen. Ni vet, passa på att mjölka på publiciteten så mycket som jag bara kunde. Nej, men serien är ju faktiskt bara skit.

 

Personligen har jag faktiskt inte satt min fot på den resturangen varken före eller efter. Ni ska se priserna nu! Typ.. 300 spänn för en bit kött.

Nej tack, säger jag bara.


Lost

/

 

Jag tror fan att apan äntligen lyckades. Ja, med att hypnotisera mig.

 

Har känt mig jättekonstig den här veckan. Jag har varit vaken men ändå inte. När någon försökt snacka med mig så försöker jag verkligen att lyssna på vad personen har att säga, men ändå låter det: bla, bla, bla.. kan du tänka dig??

 

Öhm.. Nej? Kanske?

 

Jag behöver semester...

 


Fredag!

/

Äntligen är det fredag!

Undrar varför jag känner en sån lättnad när jag vet att fredagen är här? Jag menar, jag slutar inte tidigt (jobbar till 22), jag är inte ledig imorgon (12-22).

 

Om jag ska använda min vassa hjärna så gissar jag på att det beror på att jag fortfarande tänker "skola". Att på fredagen betyder det ledigt i ett par dagar. Men så är det inte längre.. Knappt ledig någonsin längre.

 

Kanske dags att ställa om hjärnan lite? Hoho!


Vampire Diaries

/ Tv, film & bio

Äntligen ska den omtalade serien Vampire diaries visas i Sverige! En serie avlad ifrån Twilight-hysterin om jag inte gissar helt fel. Men inte gör det något.

Men likt fan så missar jag de dubbla avsnitten ikväll. Klockan 20 börjar det första avsnittet, sen kommer det ännu ett avsnitt. Men inte hänger jag läpp, jag får helt enkelt se på avsnitten på tv6 play!

Kanal 6 visas programmet, glöm inte bort det, för er som är intresserade!

 

Handling

Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död.

Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy. Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra.

 

Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod. Deras förbindelse växer sig starkare men Stefan har en äldre bror som inte är lika barmhärtig och han gör allt för att sätta hinder för deras relation.

 

Tänker ni se den?


Tävling!

/

 

Nu är det tävling hos Maria!

Hon har ett sammarbete med voodolls där man kan vinna en alldeles egen voodoll.

 

Gå in och tävla ni också!


Svenskt

/ Nöje

Ja hör och hänpa folk i detta falukorvsland!

Supermodellen Heidi Klums senaste tillskott i familjen har svenskt på röven. Märket är Lundmyr of Sweden.

 

Nu jävlar har vi Sverige på modekartan!

......


Watson-mania!

/ Nöje
Några av er är nog redan bekanta med min dyrkan(?) till Emma Watson.
Ja, jag tillber henne, har gjort ett eget altare hemma med bilder och utklipp.. Ja, jag tillhör Emma Watson-sekten..

Den som inte förstod min ironi borde ju gå och söka hjälp eller nått.

Nej, skämtochsido. Jag gillar henne, hon är super snygg.

Men något som fick mig att höjja på det vänstra ögonbrynet var nog ändå karln berdvid henne i kampanjen för Burberry. Vem är han?
Jo, gott folk. Det är ingen mindre än hennes 3 år yngre bror. Alex Watson punkt

Snygg duo!
Ey! Vart tog hennes höger ben vägen??


Alla hjärtans dag

/

 

Snart är det den 14:e vilket de flesta par ser fram emot. Inte minste jag!

Eftersom det är en söndag då så är jag ledig från jobbet, så nu planeras det för fulla muggar. Det var ett tag sedan jag och T gjorde något mysigt tillsammans. Har ni några planer med eran käraste?


 

Visste ni att det finns många berättelser kring "alla hjärtans dag"?

En av dessa var Sankt Valentin en kristen som levde i Rom på 200-talet och fick lida martyrdöden efter att ha trotsat kejsar Claudius II förbud att viga unga par.


Innan han avrättades lyckades han smuggla ut ett kort till fångvaktarens dotter som han var mycket förälskad i: det första Valentinkortet och ursprung till seden att skicka kort denna dag. Valentin sägs även ha haft för vana att plocka blommor i trädgården och ge dem till älskande par. Detta påstås ha givit upphov till seden att ge varandra blommor på Alla hjärtans dag.


Kriget i Afghanistan

/ Tankar & funderingar

 

Igår kom den tragiska nyheten om att två svenska officerare dödats under en attack i Afghanistan.

Nu har det väckt debatt om vi borde hämta tillbaka våra trupper därifrån eller om de skulle fortsätta med sina insattser. Vad tycker ni?

 

Exempel:

 

Hämta hem dom

(läs mer på aftonbladet, klicka på länken)

 

Våra soldater eller vi svenskar här hemma är inte redo för ett krig. Men vem är? Kan man ju undra istället. Att folk dödas under krig borde ju vara något ganska så naturligt, men det var ingen redo på.

Svenska trupperna tas hem och att det ersätts med ett ökat civilt engagemang och bistånd. Det vill säga att hjälpa till att bygga skolor, se till att kvinnor och barn får en stabil utbildning.

 

Låta dom stanna kvar

(läs mer på aftonbladet, klicka på länken)

 

Sverige är inte där på eget bevåg, utan dom är där i uppdrag från FN. Där som ska hjälpa till att säkra områden och utan nationellainsatser, så kommer det att utbryta total kaos i Afghanistan av inbördeskrig och obeskrivligt lidande.

Det är först när afghanerna själva kan svara för sin säkerhet som utländsk militär och polis med gott samvete kan åka hem.

Vi har fått erfara att arbetet för fred och säkerhet är mycket farligt.

 

 

Vad tycker ni?

Borde vi hämta hem våra soldater eller borde dom få stanna kvar?

 


Tzatziki

/ Mat & bak

Nu har väl alla ätit och sitter propmätta framför melodifestivalen.

 

Det gör inte jag. Nej, jag sitter fortfarande på jobbet och gör det i en 30 min till. Att sätta sig att äta nu är ju lite (läs: väldigt) sent. Men fasen vad gott det hade varit med tzatziki med bröd. Hade varit gott snacks till lördagkvällen.

 

Ja, att tänka på mat är ju inte så farligt! Fniss..

 

Aja, ledig imorgon! Skönt, behövs verkligen om jag säger så.


Tristessen fortsätter..

/

 

Ja, förr var det spindelharpan som dödade tid åt mig.

Men även efter 280 förlorade gånger 2 vunna så tröttnar även jag. Nu är det shack mot datan som gäller!

 


En stund i rampljuset!

/ En stund i rampljuset
Nu var det ett dags för en utmärkelse, ge credit, att hylla. Ja, kalla det vad ni vill.

För er som inte är bekanta med detta så väljer jag ut någon som jag anser förtjänar en stund i rampljuset.
Så de här är den ända gång eran åsikt inte har någon betydelse!


Nu var det ett tag sedan jag hyllade en blogg, men äntligen har jag stött på en intressant blogg. Den här tjejens blogg är relativt nystartad (med massa potential), där skriver om sitt liv och sina drömmar.
En tjej med båda fötterna på jorden och huvudet i himlen, inte mycket verkar begränsa henne. En mycket trevlig tjej!

Emi är en tjej som är värt ett besök från er.


Precious

/ Tv, film & bio

...en film vi inte får missa!Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig.


Osynlig för pappan som utnyttjar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar.

Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning.
Och Precious lär sig inte bara att skriva om sitt liv, utan gör det även till hennes eget för första gången.


 


Cougar Town

/ Tv, film & bio

 

Vi är redan inne i februari-månad och våren är snart på intåg.

 

Vad händer i vår då? Jo, det är en serie som jag ser fram emot, "Cougar town" med ingen mindre Courtney Cox i rollen som "the cougar".

 

Serien handlar om Jules, en nyskild kvinna i 40-års åldern. Med en tonårsson och en framgångsrik yrkeskarriär har kärlekslivet hamnat i skymundan.
Därför bestämmer sig Jules för att få lite fart på dejtinglivet.

 

Denna serie har premiär den 2 mars på kanal 5.

 

Har ni någon serie som ni ser fram emot nu till vår?


Flyttat

/


Nu folk är det nyheter! Jag har flyttat! Eller vi borde jag väl säga, har ju en karl och en hund med mig i flytten. Hoho!

 

Nej, men vi har flyttat därav min frånvaro här på bloggen. Fick komma in i den nya lägenheten när dom hade bytt golvet. Vilket blev ap-fint!

Denna gång fick vi en balkong! Som jag har längtat efter en balkong. Det är en ordentlig balkong vi pratar om. Typ.. Skitstor!

 

Bilder på lägenheten kommer!


Louise vill ha..

/ Hantverk, inredning & prylar


Olympus E-P1 Micro Four Third

Missta er inte, jag är ingen fotograf. Men visst var den snygg?
Känner mig väldigt retro som fortfarande målar och beskär i paint och gillar "gamla"-kameror.

Vad kommer här näst?
Börjar använda mig av VHS?
Funny People

/ Tv, film & bio
Funny People

George Simmons (Adam Sandler) är en framgångsrik komiker som får sitt liv upp och nedvänt av beskedet att han har leukemi.
Plötsligt framstår alla år med groupies, limousineresor och kraschade förhållanden som fullkomligt meningslösa och George inser att han inte har en enda riktig vän. Ira är (Seth Rogen) är ung och ambitiös men tvingas jobba på ett snabbmatshak för att skrapa ihop till hyran och kämpar med att få igång en karriär som ståuppare.
När deras vägar korsas anställer den trötte mästaren Ira som assistent och en märklig relation får en början.


Mark: When my grandfather died, there was one candle next to his bed. And the candle started flickering. We all thought it was him going to Heaven, you know?
Leo: You don't pass through fire to get to Heaven. I think he went to Hell.
Mark: I can't belive this, I'm opening up to you, and you're making fun of a serious moment in my life.
Leo: It's not my fault your grandpa is playing backgammon with Hitler.

(Bäst i hela filmen! Så jäkla roligt!)


Filmen, filmen md stort F. Som jag längtade till filmen. Men ack var besviken jag blev!
Visst, filmen har sina höga noter då och då. Men filmens längd var för lång och slutet var ganska kass. Ops, sa jag för mycket nu?
Men den blev smått tröttsam efter alla "fuck" och "cock" ja..

Men helt klart sevärd, för den som gillarn humorn. Den får 3/5 a mig!Gårdagen

/ Företaget

 

Halloj gott folk!

Ingen uppdatering under helgen. Till mitt försvar så hade jag upp-över-öronen-tok-mycket jobb på schemat.

Igår så drog vi till Barkaby, Stockholm IKEA för att handla hem prylar till lokalen. Efter det så var det bara att sätta igång med att bygga.

Behöver jag säga att jag blev sjukt nöjd med stället nu?!

Nu ser det precis ut så som jag hade tänkt mig. Eller ja, i stora drag ialla fall. Vill ju få upp mer färg på väggarna och få upp lite saker som får stället att se ännu mer fräsch ut.

Men det kommer med tiden!

Bilder kommer inom kort..