Gott nytt år!

/
 
Vilken underbar afton det är hemma hos oss! Vi kom hem för några timmar sedan där vi åt kinamat (lite av en tradition för oss). Nu har vi spelat schack och ska göra iordning lite plockmat inför tolvslaget. 
 
Ville bara önska er ett gott nytt år!
Och som jag har sagt tidigare "Må 2015 bli det bästa året någonsin!"  

30 December

/
 
Julen var lika snabbt förbi som den kom och jag hade en underbar jul tillsammans med min sambo. Vi åt hemgjorda köttbullar och en förTOK saltad kalkon. Nästa gång håller jag mig till de recept jag känner till än ger mig på någon rekomenation från köttdisken. 
Vi tittade sedvanligt på Kalle Anka och åt massa godis så vi nästan sprack. Hundarna var glada för sina julklappar och vi glada för de som vi fick av varandra. Älskling hade köpt massor av roliga och fina julklappar. Favoriterna är helt klart Orrefors champangeglas och mina Zombee-högtalare (vattenspel efter ljudet den dundrar ut) 
 
Nu är det bara två dagar kvar av detta år.. 2014 kom och gick. Men det har varit ett fantastiskt år men många underbara minnen att minnas tillbaka på. 
 
 
Jag tror och hoppas att 2015 kommer bli ännu bättre och att vår dröm blir uppfylld.
 

God Jul

/
 

20 December

/
Ja, vad var det som hände egentligen i tisdags? Det är knappt så jag har tagit till mig det själv.. Men nu är det gjort! 
 
Som bekant så arbetar jag på Attendo, Attendo LSS närmare bestämt och har gjort det sedan Juni 2011.
Men i tisdags sa jag upp mig.. Och jag känner någonstans för tillfället "vad fan har jag gjort?". Men Det är inget för inget som jag har sagt upp mig, utan jag blev erbjuden ett annat jobb som jag sökt för länge sen. Det var helt enkelt dags att gå vidare kände jag och arbeta med det som jag utbildade mig till och vill göra i framtiden.
Hur ofta får man en sådan chans att arbeta med det man vill göra? Jag är i ett sådant stadie att jag vill suga upp all information, kunskap och erfarenheter jag bara kan. 
 
Men jag är djupt tacksam till min arbetsplats som tog emot mig som timvikare när jag satt som knivigast till. För det är faktiskt tack vare det som gjorde att jag fastnade inom vården och ville utvecklas mer och pushade mig vidare när jag utbildade mig. Det är fantastiska kollegor, sjuksköterska och chef som jag har haft under denna period.
 
 
 
Jag är supernervös över detta men är också supertaggad för nu tar jag klivet i rätt riktning! 
 

Det är dags!

/
Dessa veckor har varit de mest pirriga veckorna i mitt liv. Man har länge gått runt och undrat vad det är som är det rätta beslutet och det pålitliga beslutet. För det ena behöver inte nödvändigtvis inte gå hand i hand med den andra. Men jag vill så otroligt mycket göra det rätta beslutet för alla.. och för mig. Försöker sätta mig i första rummet, men det är så otroligt svårt.. 
Kanske man ska blunda och hoppa ut i det okända? För någonstans i mig så är det precis vad jag vill göra.
 
Men nu har tiden kommit i kapp och det är snart dags att ta ett beslut.. 
 
Jag vet att jag är Västerås största finne i röven som inte talar klarspråk om vad det är som jag skriver om, men jag är riktigt redo för det.. Ännu. 
  
 
 
Men vad gör ni när ni ställs inför svåra beslut? 
 
 
 

The Hobbit

/ Tv, film & bio
 
Ja, i tisdags natt var man på nattbio av premiär av The Hobbit! Vi satte våra vackra bakdelar högst upp i salongen och bara njöööööööt av filmen. 
Dock var det någon douchbag som satt bredvid mig som satt och fippla och SNACKA i telefonen när filmen startade.. Med lite mutter och en och annan ond tanke, från min sida senare så gick han därifrån. Jag vet, vad var poängen att betala dessa dyra biljetter för att bara gå efter 15 min? 
Men sagt och gjort. efter det var det bara huuuuur bra som helst. Lite hade man kanske att önska att det skulle utveckla mer så 2 tim 24 min hade faktiskt kunnat vara 3 timmar så man fick lite mer "avslut" på vissa saker.
 
Men The Hobbit är The Hobbit, det går inte att riktigt tycka dåligt om någon av filmerna.
 
 
Hoho! Han är ju bra fin han älvkungen 
 
 
 

Julgalan 2014

/
 
Ja, i lördags var det julgala i åren igen för oss på Attendo LSS. Dagen spenderades på jobbet från kl: 07.00 till 17.00 så ni kan ju förstå hur trött jag var innan vi ens hade kommit fram. 
Vi som jobbade på dagen samlades hos min underbara chef som bjöd på vin innan vi drog vidare till Rocklunda. När vi kom dit var alla redan lite på gasen, vilket var himla kul! Träffade många nya och nygamla ansikten som jag inte hade sett på länge. 
 
Väl där inne kom i fram till vårat bord, som naturligtvis låg mitt i smeten och ett rent h*lvete att ta sig fram och tillbaka på, vilket var lite synd. 
Men annars var själva galan hur bra och ROLIG som helst. Skratta så jag fick tårar i ögonen, sjöng tills jag blev hes och var upp och dansade på stolarna.
 
 
Ja, som ni säkert förstår så var kvällen helt fantastisk! 
 
 
 

December

/
Ja, då var vi inne i december månad. Men för att vara helt ärlig så känns det inget vidare.. För var är SNÖN?! Var är allt som påminner om att vi är mitt uppe i en VINTER månad? Skulle ju lika gärna kunna vara maj.
Men jag antar att det inte kommer bli någon större julkänsla då vi står mitt uppe i en renovering av lägenheten och inte gjort besväret att plocka upp allt från lådorna ännu.
Det mest nödvändigaste är ju upplockat, men långt ifrån allt. Men vad gör det om 100 år? Kommer ju en till vinter.. Ja, om vi ens ska vara så naiva och hoppas på en vinter till nästa år..
 
 
 
/ negativa/besvikna/buttra Louise