Eurovision 2016

/
Då har alla deltagare uppträtt och Justin Timberlake är nu på scenen. 
Rätt otippat att SVT ändå lyckats snärja hit JT och bara uppträda sådär, men jag klagar inte! 

Vilka/vilken tror jag vinner då? 
Hmm... Svårt där! Men jag gillar Ungern.. Men ska jag tippa tror jag på Ryssland eller Australien


Update:
Ja, Ukraina vann.. Lite utav en besvikelse. Showmässigt hade jag hoppats på.. Ja, Ryssland eller Australien. Men men! 

11 Maj 2016

/
Detta är helt galet, vilken dag! Det känns som det har varit i ett kör hela dagen idag.
 
Det är dessa dagar man uppskattar att man inte längre jobbar 100%. Jag har inga problem med att jobba mycket, men jag vill kunna ha valfriheten att själv bestämma hur mycket jag ska jobba. 
Denna vecka blev lite speciell också, då jag bara har ETT nattpass på schemat, så jag tror jag överlever. Nej, men jag tror att man behöver lugnet ibland.
För det är något som jag hade tappat ett tag. Hann aldrig känna efter hur jag mådde då det var i ett kör på jobbet och sedan i ett kör hemma också. Att jag grät mig själv till sömns många gånger var inte konstigt.. Jag hann aldrig reflektera och återhämta mig efter dagen. 
 
Nej, det är faktiskt helt fantastiskt just nu. Även om jag fortfarande är mentalt slut som människa just nu, så känner jag att jag hinner återhämta mig ändå! 
 
 

Röntgen - DT:n

/
 
Som jag nämnde tidigare så har jag nu slutat på Röntgenkliniken. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar det, för det gör jag, mycket. 
Jag älska tempot och pressen lika mycket som jag ogilla det. Men det är just det som gör ett jobb intressant tycker jag. Ena dagen är verkligen inte den andra lik med patientflöde och samarbete med ens kollegor.
 
Det är sjukt grymma människor som jobbar på kliniken och framför allt på DT:n. Det var där jag tillhörde och placerad för mesta delen, ska även säga att det var det roligaste placeringen man kunde ha!
Inte bara undersökningarna är mycket roligare och spännande utan allt runtomkring. Förberedelserna, själva undersökningen, bildtagningen och .. ja, vad mer kan jag säga? 
Min näst sista dag så skulle vi träffas på Tabazco för middag tillsammans med DT-gänget. In i middagen så klingar det i glasen och de berättar att det har tillsammans samlat in och köpt blommor och en present till mig och önskade lycka till. 
Hade inte en enda aning om detta så det kom som en stor överaskning och lite små tårar kom. VILKET GÄNG! 
Under den sista tiden jag hade kvar på röntgen så var det många i kliniken som kom fram till mig och tyckte det var väldigt tråkigt att jag skulle sluta. Undersköterskor, röntgensköterskor, läkare, överläkare, enhetchef you name it! kom fram och meddelade detta (lite formellt sådär som bara läkare kan - haha!)
Lika mycket som det var jobbigt att höra så var det samtidigt väldigt roligt, för det betyder ju ändå att jag gjort något bra? 
 
Röntgen - DT:n 
<3

Nygammal

/
Så mycket som har hänt den senaste tiden. Jag tog för några månader sedan ett jobbigt beslut, att sluta på Röntgenkliniken. Mycket i mitt liv som gjorde att arbetstiderna och annat runt omkring som gjorde att jag inte klarar av att stanna kvar. Blev då erbjuden att få komma tillbaka till mitt gamla jobb på Attendo! 
Börja idag och det kändes otroligt bra. Det var som att komma hem men samtidigt inte riktigt känna igen sig. Några nya ansikten och mycket nya rutiner som ska slås in i skallen igen - haha! 
Nej, men jag är supernöjd och mycket glad över att jag fått komma tillbaka. 
 
Känner att jag måste vässa till mig igen och vara på hugget igen! 

Förlorade min närmaste vän

/
 
Min vapendragare och bästa vän. I nio år har du och jag hängt mycket ihop. Min fina underbara Kiwi. 
 
Idag blev jag tvungen att ta ett jobbigt beslut att låta dig somna in innan du blev att för sjuk och påverkad av sjukdomen som så aggresivt härjade i din kropp. 
 
Må då får springa fritt och friskt i hundhimlen där du får jaga fåglar och hundar. Att du får äta så mycket godis du bara kan.