Ingen ro

/ LG
 
Äntligen har hösten kommit och jag kunde inte vara mer lycklig. Trodde jag. 
Alltid såhär års brukar jag känna en form av lugn inom mig, men i år känner jag mig mer stressad än någonsin.. Kan inte riktigt förklara varför, men jag har ingen ro i kroppen!
Har ni någonsin känt så? 
 
Tack och lov brukar mina hundpromenader ta bort värsta udden av stressen vilket är skönt. Höstiga kvällspromenader med hundarna är toppen! 
 
Annars då? Nytt schema startar i Oktober. Känns sådär om jag ska vara helt ärlig. Känner många gånger lite restrektiv att vara negativ om jobbet på bloggen, men va fan! Det suger! 
Men det gäller att gilla läget och försöka finna sig i situationen antar jag. Kul att ens ha ett jobb! Man får vara tacksam för det lilla.
Nej, men det är mycket på jobbet just nu och vi har mycket möten och träffar med olika interna och externa människor. Så det blir skoj!   
 
Kul fredag

Framtiden

/ LG
Åh! 
Nu var det ett tag sedan som jag skrev här vilket är väldigt typiskt då man försöker hålla bloggandet igång igen. 
Vad är det som händer då? 
En hel del just nu, men inget som jag kan skriva om ännu. Har velat länge men snart är det dags.. Eller snart och snart.. Men snart! 
Bollen är i rullning om vi säger så. 
 
Nu är den söndagen och sista dagen på helgen, vilket har varit super skönt. Gick av jobbet kl: 13:00 i fredags och då har det bara varit slapp och tagit det lugnt. Behövdes efter förra veckans jobb, haha!
 
 
 Nu ska det städas hemma och börja försöka tagga inför veckan som kommer. 

Hyra? Köpa? Bygga?

/ LG
Jag är super sugen på att flytta. Typ SUPER sugen! 
 
Vill så gärna ha en trädgård! Men när jag tänker efter så har jag inga som helst spår av grönfingerfärdighet! Den enda växt jag har lyckats hålla vid liv de senate 8 åren är mina "Pussmunnar", föga imponerande. 
Att faktiskt få ha ett eget hus! Ni vet, slippa ta (allt för stor) hänsyn till grannar runt omkring en.
Att ha fria händer att få inreda precis som jag vill! Det får ta den tid det tar att forma mitt drömboende. Min förhoppning är ju också att det ska bli huset där minnen kommer formas för framtida barn och barnbarn. Ja det är tanken i alla fall.
 
Men då känns hyres ganska uteslutet. Jag vill ju äga!
Då står det mellan att ha is i magen och se om kommer se huset som det står "LG" på liksom. Svårt för så fort jag ser ett potentioellt boende på hemnet så har jag redan signerat papprena i fantasin.. Tuff köpare där liksom. Haha!
Bygga är ju ett annat alternativt.. Men med snabb efterforskning på google, så verkar det vara alldeles för mycket jobb och hålla reda på.. Njaaa! Men vi får se.