Val i livet

/
Någon gång i livet kommer vi på oss själva att stå vid ett vägskäl.
Följer du höger sida så har du en trygg och ett förutsägbar väg, du vet exakt var/hur/när den tar dig fram i livet..
Följer du den vänstra sidan, har du mycket oförutsägbart framför dig, men det finns något på slutdestinationen som lockar dig.  
 
Vad väljer man?  Vad är det för variabeler som påverkar en för ens val man står framför? När börjar man bli för gammal och bekväm för att välja den vänsta sidan?
Dom säger att man ska våga chansa att våga ta risken för att lyckas med det man drömmer om..
 
Nej, vilket svammel man kan komma på såhär innan man ska iväg för lite jobb. För de som är intresserade så är detta mitt näst sista nattpass innan jag går på min fasta tjänst på dagen. Kul! 
 
 
 
 
 

Flyttat

/
 
Nu har vi flyttat.. Igen.. Detta måste nog vara.. 7:e gången(?!) som vi har flyttat? HAHA!
Så det kan bli. Nej, men detta har legat och puttrat ett tag och nu så blev det av, nu kommer jag närmare mitt jobb vilket är otroligt skönt.  
Det är så mycket som faller på plats nu tycker jag. Först så blev jag klar med min usk-utbildning, sedan skrev jag på för FASTtjänst, fyllt 25 år och nu flytt. Mycket som hänt i oktober. Men det gillar vi. 
 
 

Födelsedagen

/
 
Idag blev man 25 år.. Tjugofem.. tjugoFEM.. Ja, vad hände med tiden egentligen? 
Som resultat för min åldersnojja så klipptes håret av. Hela 17 cm försvann snabbare än vad det kom. Men nu känns det bättre, hela 17 cm bättre. 
 
Annars då? Spenderade dagen tillsammans med sambon, med resturang, shopping och tårta. En riktig bra födelsedag alltså! 
 

13 månader

/
 
 
Nu har jag intyget i handen och jag kan nu officiellt säga: Äntligen så är jag klar! Kan inte fatta det, jag är KLAR NU!! 
Som jag har kämpat med detta i nästan 13 månader och jag är nu färdig med utbildningen och äntligen så är jag Undersköterska
Jag är så otroligt stolt över mig själv att jag orkade ta tag i att slå mig in på en ny yrkesbana. Tro mig, för någon som är så pass less på att plugga, så var denna en bedrift! Men vem vet? Jag kanske fortsätter att plugga efter detta? 
Jag tror att jag nämnt detta tidigare att jag är sugen på en spetskompetens, d.v.s. att jag fördjupar mig inom ett visst område som t.ex. barnavård, palliativ vård osv.
 
Nu känns det som hur många dörrar som helst har öppnat sig för mig och nu är det bara ut och finna drömjobbet! 
 
Men just nu ska jag bara njuta av friheten och jobba ett tag till, sen får vi se! 
 

Slutet på ett kapitel av mitt liv.

/
 
Förra veckan var jag in och gjorde mitt sista prov i utbildningen och så i måndags fick jag reda på att jag nu är KLAR men utbildningen!! 
Så, på måndag så ska jag hämta mitt intyg och tacka för min tid där. 
 

Dålig start på dagen

/
Helt ärligt, det var länge sen jag hade en sådan skitmorgon som denna.
Från och med att jag gick och la mig så vaknade jag utvilad 00.10?! Jag menar, allvarligt?! Sen började den eviga kampen mot att försöka somna om.. Jag gick förlorande ut mot den och steg upp 03.30.. 
 
 
Jag som annars är så himla duktig på att sova.. Jag kan, men handen på hjärtat, säga att jag kan sova igenom en jordbävning. Jag sover som en STOCK, när jag väl somnat. Finns inget som kan väcka mig bara sådär. Klockan på högst volym, dammsugning, kastruller som faller till golvet och sambon skrikandes..
Ja ni förstår var jag vill komma någonstans.. 
 
Dessutom så tror jag att min sambo blir lite rädd ibland då han inte kan få liv i mig på morgonen.. Haha! 

Sista provet!

/
Tar en liten paus från pluggandet inför morgondagens sista prov. Känns helt sjukt att säga just det "sista provet". 
Efter det är gjort så är jag sedan KLAR! Det känns helt fantastiskt och en smula galet.
Då jag har så otroligt mycket över mig så kommer detta verkligen lägligt! Att äntligen få bli klar, jag kan nog inte med ord beskriva känslan så jag återkommer om det! 
 
 

7 Oktober

/
Idag så måste det ske en förändring! 
Problemet ligger inte i att själva förändringen ska ske, utan att fortgå med förändringen. Att man inte ger upp efter en tid för att det blev för jobbigt eller att det inte passar in i ens livssituation. 
 
Men NU, ska jag ge det ett försök och jag ska ta mig fåglarna fixa det! 
 
 

Underbara och vackra Oktober

/
 
 Äntligen har vi officellt stigit in i höstmånaden!