Semester 22/6 - 28/6 2015

/
 
Jaha nu sitter jag är.. Det var länge sedan jag skrev här och mestadels beror det på att jag har varit på semester. Eller ja jag har haft semester i en vecka.
 
 
Såhär i efterhand önskar jag att jag tog en till vecka, men något inom mig var osäker på om jag skulle få vara kvar där jag är just nu. Så jag tänkte "Äsch! Får jag inte vara kvar, så är det lika bra att jag får jobba över sommaren".Men nu är jag kvar och önskar nu att jag hade ännu en vecka. 
Men men! Nu sitter jag här och och det är sista dagen på min ledighet och det är jobb på agendan nästa veckan. 
Det ska samtidigt bli roligt att få komma tillbaka och jobba, träffa folket och komma in i rutinen som jag precis har kommit ifrån. Hehe 
 
Mina små ögonstenar har varit hos svärmor under veckan då jag och sambon tog bilen och åkte iväg. Vi åkte till Göteborg, Danmark och Tyskland. Sedan avslutade vi resan med shopping på Ullared. Snacka om vad roligt vi har haft! Vi har handlat en massa fina saker, ätit gott och druckit gott! Vi har även upplevt och sett en massa också, vilket har varit hur skönt som helst. 

8 Juni

/
Herregud vilken kväll det blev! Från den stund jag  satte min fot på jobbet har det varit fullt upp! 
Två nefrostomibyten, massor med larm och massor med patienter som skulle ha sina undersökningar.. Ja, full fart är väl bara förnamnet på denna kväll. 

Kul att det är roligt också! <3