Midsommarafton 2016

/
 
I brist på bättre bilder fick en gammal bild från midsommar dammas av och visa sitt vackra nylle igen! 
Ville bara önska alla en God Midsommar och ta hand om er 

Stolt stora-/lillasyster

/
Igår var en fantastisk dag! Min syster tog sin master examen i biomedicin!
Det är helt galet vad hon är fantastisk och grym, ihärdig, målmedveten.. Ja jag kan hålla på hur länge som helst och göra en hel lista över hur hon är fantastisk.
Jag kunde inte vara stoltare över henne än vad jag var igår. Lika mycket som jag gläds för henne, så sörjer jag för hennes skull också.
Hade så gärnat velat att pappa skulle få vara med och se mina syskons bedrifter och ambitioner. Få ta del när det stolt visar upp deras arbeten. 
 
Men jag är glad att jag fick vara med och se deras framgångar och på håll se hur de utvecklas till fantastiska människor som dom är. 
 
 

Reflektioner

/ Okategoriserbart
Nu har en månad gått sedan jag slutade på Röntgen. Gud vad jag saknar det, uppgifterna, kollegorna, patienterna.. ja.. ALLT!
Men samtidigt så känner jag mig mer avslappnad i kropp och själ. Varje gång jag kom till jobbet hade jag någonform av klump i magen och en röst i huvudet som hela tiden "jaha, blev det rätt nu? Sa du rätt nu? Räknande du rätt nu?" osv osv.. Ni fattar! 
Men samtidigt, det är ju inte så himla konstigt att man var på tårna hela tiden, för de hjälper/bokar patienter över hela länet (även andra landsting) som ska ta sig till olika ställen för att röntga sig någonstans i länet. Så självklart satte jag ribban skyhögt för mig själv! Det är positivt men även negativt för min del, för ni fattar, pressen och stressen blev inte hanterbar.  
Men jag saknar det verkligen, jag måste vara ärlig! Men vem vet vad framtiden bringer? Jag tror och HOPPAS att jag får komma tillbaka! 
 
På mitt nuvarande jobb:
Jag vet vad jag gör - jag är GRYM på det jag gör
 
Jag älskar att jobba inom omsorgen, att få jobba mer med brukarna/kunder/patineter (vad ni nu föredrar). Få vara en del i deras habilitering och liv. Jag har verkligen haft tur att jag hamnat på så BRA arbetsplatser som gjort att jag vill vara överallt! 
 
 

1 Juni 2016

/
Ja, vi har nu officiellt gått in i sommarmånaden! 
Denna sommar är nog den första på bra länge som jag faktiskt har längtat till. Mina första FYRA veckorsledighet! YES! På så många nivåer!
 
Denna sommar så kommer vi att dra till Italien och inte på vanliga flyget, utan med BIL! Det kommer bli helt grymt att bila genom en del av europa för att komma till vårat mål!! Kommer få se så mycket från fönsterrutan i bilen.. Ja vad mer kan jag säga?  Det kommer bli EPIC!