Vanligt

/
It took so long to see,
You walked away from me,
When I needed you


Sorg

/
Idag är det 11 månader. 
Längtan att höra dig komma hem är enorm. Att höra dig visla när du gick upp för trappan. Att alltid höra dig säga att du kunde hjälpa mig att läga mat.
Varför skulle just du dö?
Du var den mest älskvärda person som jag visste. Det är du fortfarande för mig.
Du är den absolut den bästa pappan man kunde önska sig. Du fanns alltid för mig. Vad det än gällde så fanns du för mig. Du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Där kommer du alltid att finnas.
Idag är det 11 månader.

Det har varit en ensam dag. Jag har människor omkring mig som jag gillar, men ändå ligger ensamheten och gnyr i kroppen på mig.
To day I put on my fake smile.
To day I make my fake lips say things that you wanna hear.
Because to day you don't wanna hear what I have to say...

Kultur och stilhistoria

/
Suttit här och tagit reda på fakta om olika områden och personer som rör våran kurs.
Ganska segt måste jag säga.
Men men, imorgon så har vi genomgång av dessa frågor så detta måste göras idag!

Trögt

/
Inget går riktigt som jag vill.

Jag vill bara har en übersmart hjärna för en dag. Det skulle passa fint för mig idag.

Inte riktigt som man tänkt sig..

/
Sitter här hemma i linköping, bor i valdemarsvik i veckorna fö er som inte visste det.
Tony skulle ha varit här, men hinder dök tyvärr upp. Väldigt tråkigt faktiskt. Så idag har man inte gjort mkt. Joo, syster och jag rensa i rabatten idag, tog seriöst 3 timmar. Kul, not!

Den rabatten har stått orörd sen vi flytta in hit efter farmor. För 2-3 års sedan så planterasde jag smultron växter där. Sen har mina smultron växter föröka sig en hel del med åren. I början hade jag 3. Idag hade jag 8! Så det blev att ta bort några. 
Efter dessa år så hade en gräsmatta infunnit sig i rabbaten och en massa ogräs. Så det var bara att ta fram grepen och börja rensa i den 2,5 m långa rabatten. Måste säga att det blev riktigt fint efteråt. 

Kan även upplyssa de som vill veta att, efter denna dag så blev jag solbränd på ryggen! 
Intresse gruppen antecknar.. 

Nationellt prov

/
Japp, då var första delan av två avklarad. Gick ganska bra tror jag. Haft rast nu i typ två timmar.
Igentligen skulle vi ha slutat efter provet, men icke för oss..
Om 15 min börjar en ny kurs mer kallad som kultur & stilhistoria. Vad vi har fått veta så är det en film vi ska kolla på idag och sen ska vi skriva ner 3 fråger om filmen. Vet inte riktigt.

Idag lär det väl bli att ta ett kraft tag med religionen så man blir klar med den. Efter det så kanske man ska ta och bli klar med historian också. Får se vad jag orkar att ta idag.

Ganska slut efter provet måste jag säga. Blev mer trött efter det än vad jag trodde att jag skulle bli.

DreamGirls

/ Tv, film & bio
Kolla precis på "DreamGirls" tillsammans med syster & lillebror. 

Jag har bara en sak att säga; OH MY GOD! (precis lika hysteriskt som Janice i "Vänner") 
Den oscarsbelönade filmen tog verkligen ut sin rätt. Den är ett måste för folk som tittar på tv överhuvudtaget!!

Jag måste erkänna att jag tyckte att det verka vara mer hysteri över den än vad det behövde vara. Men efter att ha kollat på filmen, så är det nog jag som skulle vara den galna bruden längstfram och vifta med ett plakat framför Beyonce's ansikte på premiären! Sjukt bra film!

5/5 får den av mig (På ett äkta " Hans Wiklund"-vis)image10

Nostalgi

/
Nu är det så att jag har fastnat lite i mitt lilla nostalgi träsk.

Jag gillar verkligen att tänka tillbaka på vad jag brukade göra innan man skulle till skolan.
Liksom dom sista 15 min innan man brukade gå ut till bussen. Man tittade på ett program, sen när man gick ut så kom bussen alltid lagom. Okej, ibland missa man bussen. Men nästan alltid hann man med.

Idag tänker jag presentera nästa nostalgi minne;

Sailor Moon!


image9Trädgård

/
Joo, kl. 12.00 satte jag & syster igång att klippa gräset här hemma.

Måste säga att det var skönt att komma ut lite och göra lite nytta! Känns som det var 100 år sedan jag klippte gräset. Längtar till: Sommaren, Studenten, Flytten, Semestern & Jobbet! Det finns så mycket som jag ser fram emot nu. 

Det är nästan ett år sedan jag kunde göra det. 

  

Sommar tankar.

/

Satt och tänkte på hur långt det är kvar till studenten. Bara för det så kommer jag inte ihåg hur många veckor det är kvar. Men jag tror att det var typ 7 veckor nästa vecka! Det är inte mycket kvar!

Det är helt sjukt! Så mycket som vi ska hinna göra och så lite tid kvar.
Men jag ser fram emot studenten jätte mycket! Att äntligen få avsluta skol tiden. I alla fall för studen.

I sommar blir det att flytta ihop med Tony och åka runt tillsammans med Lina, Amanda & Tony i en liten husvagn! Ska bli sjukt kul! Vi ska garanterat hinna med ett besök i Tyskland! Sen blir det att jobba!  Jag har varit duktig och fixat jobb till sommaren! Det blir att jobba på Sky Bar i stockholm! wohoo! Ska bli jättekul! Jobba sena nätter och plugga på dagarna. Jag ska minnsan fixa körkortet!

2008 är mitt år!


Uppdatera!

/
Kände ju att jag var tvungen att uppdatera bloggen efter mitt inlägg om vår kroki lektion.

Tyckte det gick väldigt bra. Mycket lättare att teckna någon som är naken än påkläd. I am totaly ärlig! Teckna minst 20 olika bilder, varje bild fick ta typ 1 min om inte mindre. Efter det gjorde vi några teckningar där vi fick ca 10-15 min på oss att teckan.
Modellen var jätte trevlig! Helt lugn och tog allt med ro. Kan tänka mig att det kan vara en smula jobbigt att stå där med 9 st studenter + lärare, som ska kolla hennes kropps hållning, när hon inte allt för länge sen, satt ett barn till världen.

Annars har jag inte gjort mycket efter skolan. Hamna vid datan och tv:n.

Nä, nu ska jag väl packa vidare. God natt!

Bye!

Kroki

/
image8För er som inte vet så ska vi teckna kroki idag på bilden!
Det kommer att komma en kvinna som ska stå som nakenmodell för oss i ca 3 timmar.
En klapp på axeln för henne. Personligen hade jag aldrig vågat.

Men det är kul att hon ställer upp så att få testa på detta.


Önska mig lycka till!

Härliga skor!

/ Nöje
image7

Nostalgi delux!

/ Nöje
                                image6

Nostalgi någon? haha

Härliga tider.

/

Idag har det varit en riktig minnesdag.
Sortera med mina gamla häst grejer. Shit vad man börja tänka på hur mkt tiden rinner iväg för en. Har Många fina minnen då vi gick upp till stallet. Red ut riktigt länge och bara lät hästarna galopera.

Även satt man och skratta för sig själv när man tänkte på syster och alla gånger som hon föll av mina hästar. Haft 3 st.

Knatte: Min första häst som jag fick ta hand om helt själv. Vann även flera tävlinga med han. Bästa Minnet: När syster föll av han på åkern utanför vårat hus! :D

Izadora: Min andra häst. Bästa gren var ju dressyr. Tävla aldrig med henne. Bästa minne: När jag föll av från henne och landa med rumpan först på en lerig åker. Jag tror att Michis, Jenny och Linda minns! :)

Lady: Min favorit och sista häst innan jag sluta. Tävla ett x-antal gånger med henne. Hon var även en av dom vackraste hästar som jag haft. Bästa Minne: Ha! Många, men en är det nog när jag skulle ta in henne från hagen på sommarbetet. Tog ca 3 timmar innna jag gav upp! :P Jag tror Jenny minns våra dagar när vi försökte få in henne. :) 

Det är vad jag kallar underbara tider.  


En härlig dag.

/
Idag var det en bra dag. 
Det var så länge sen som jag hade en riktigt bra dag 


image5

Känns som allt börjar falla på plats.

Jobb, jobb och lite mer jobb.

/

Gick upp kl. 05.00 idag.

Konstatera att jag har en hel del att göra som ska vara klart inom loppet av några veckor. Känns ju lagom stressande. Nej, men helt ärligt. Har en del som är halvfärdiga som jag bara ska göra klart. Vilket känns helt okej!
Har nämligen gjort en lista på saker som jag har kvar att göra.

Då kan man fråga sig: Är det bra att ha en lista över saker som man har kvar, eller är det bara en stress-faktor?

Bye!


Skolan.

/
Sitter i skolan nu och vi sluta för typ en timme sen.
Idag har det inte hänt så mkt. Städat och städat lite mer, tyckte vi var ganska grundliga denna gång. Känns ju lite bra. Min buss går om typ en timme och fem minuter. Så det är bara att sitta snällt och vänta.

Det blir även att ta med sig lite läxor hem, har en del uppgifter som bara ligger och väntar på att jag ska ta mig an dom. Det får i så fall denna helg.
Det blir nog att plugga tillsammans med syster. Det känns faktiskt ganska bra att sitta och plugga med henne. Det känns som man får saker och ting gjorda när man sitter bredvid med någon som också pluggar. Man blir lite sporrad till att försätta läsa vidare. Sitter ingen bredvid mig och gör samma sak så släpper jag allt. Fast för det mesta är jag för tjurskallig för att ge upp. 

Annars har denna vecka varit ganska bra. Firat min sötnos på hans 19-års dag + våran 1-års dag. Man har pluggat på så mycket man har kunnat. I tisdags blev jag klar med mitt projektarbete, vilket känns fruktansvärt bra måste jag säga. Blev även klar med bokredovisningen i svenska B, känns också vääääääldigt bra! 

Under veckans gång har det verkligen börjat kännas. Snart så tar vi studenten!! 

Bye!