Show Girl

/ Skönhet & hälsa

Ni kan inte ana vad som dök upp i min mail idag!

 

En inbjudan från självaste Make Up Store! Jag har blivit inbjuden till Make Up Stores stora Jubileumsvisning‏ "Show Girl" - dom firar 15 år i år!

 

Kan ni fatta?! Jag som aldrig varit på något så pampigt tidigare, blir bjuden på detta! Japp, jag befinner mellan förtjusing och ångest.

Vad fasen ska jag ha på mig?! Kanske borde klippa mig? Jag tror att min flott-matta till hår skulle behöva trimmas lite. Även min snygga lugg som förövrigt befinner sig vid hakan på mig, behöver nog få sig en omgång med frisören.

 

 

Men den mest intressanta frågan är väl kanske; kan jag änns gå?


Perukmakeri

/ Hantverk, inredning & prylarIda var lite nyfiken om min tid på Östgötateaterns perukmakeri, så jag slänger upp ett litet inlägg om det.

Jo! Gjorde min praktik där i några veckor under mitt andra(?!) och trejde år på gymnasiet. Det måste nog vara det roligaste, pilligaste & stelaste jag har gjort! 

I korta drag om vad man gör är att man får lite (äkta) hår, som man gör en öggla på. Sedan får man en tamureringsnål (som ser ut som en fiskekrok på skaft) då ska du ta nålen genom ett tyl och haffa ett hårstrå, som du gör en knut på och fäster den ordentligt.  Detta upprepar du tusen miljadergånger (känns det som) till det är klart. Bilden ovan är en mustach som jag gjorde första gången.
Sen är det frisering & fixering, sen är det KLART!

Lite svårt att förklara, men hoppas ni förståd lite principen.
Bilden ovan är en hårförlängning jag gjorde. När jag var klar, tvinade vi hop den så det blev till en hästsvans. SKIT SNYGG!

Men detta är även bland det stelaste jag har gjort. Man sitter helt stilla och koncenterar sig så mycket att man nästan svimmar av stolen. Men ack vad roligt det är att sitta där med dessa härliga människor!

Design Ludvig Löfgren

/ Hantverk, inredning & prylar
Från Kosta Boda.
Så himla vackra! Hade inte tackat nej att ha dessa i mitt fönster och blotta sig för hela mitt område. Tänk om man hade en massa extra pengar liggandes enbart för dessa skönheter?
Ja, det är bara att drömma vidare!

Mina små älsklingar

/Fick en förfrågan av Bina om jag kunde visa upp mina små älsklingar, vilket jag givetvis kan göra!
Här är dom! Coopa, Kiwi & Dino!

The way he moved, it was a sin, so sweet and true

/ Musik

 

Blev helt fast i den här låten som jag hörde igår på True Talent.

Så himla bra!


You are a thought-producing machine. When you realize this, you can begin to slow your thoughts down and allow your anxieties and fears to rest.

/


The words is on your lips - say the word

/ Musik

En gammal favorit!

 

Delar med mig av min favorit låt. En riktigt glädje spridare om du frågar mig! Hoppas ni får en lika bra onsdag som jag ska ha.


Go' natt!

/

HAHA jag bjuder på den där!

Är fasen lika trött som jag ser ut vill jag lova. Nej, dags att hoppa i säng och upp tidigt imorgon för möte.. förhoppningsvis... No, positive thinking!


Happiness is a result of a decision to be happy

Just nu..

/ Tv, film & bio


Har precis kollat på True Talent på tv3. Så jäkla BRA!! Trodde det skulle vara något halvtaskigt som IDOL idag, men fi fan vad bra detta är. Sitter och gråter ed familjerna som stor och hejjar på sina respektive.


Någon mer som kollar?!
Vad tycker ni?

3 pannkakor senare..

/
..så är jag sjukt illamående. Men dags att kasta av sig illamåendet och göra iordning för jobb! Fast klockan är ju bara 13.39. Fuck that! Det är några timmar kvar.. Kastar mig på soffan en stund till.


Kokbok!

/


Kolla vad jag fick i veckan!
Älskar kok-böcker,  att bläddra i, sukta efter och drömma mig bort bland förkläder och slevar. Tjusiga middagar och lyxiga efterrätter är något som jag vispar ihop på ett ögonblick!

Men jag ska inte ljuga, sanningen är att jag har ingefär samma kunskaper och teknik som en självsäker 12-åring. Men en dag ska jag bli en riktig jäkle på att laga mat, vänta ni bara!

Det här med vårrullar...

/ Mat & bak
..är ju seriöst förädiskt gott!
Jag och T var och åt thai mat idag. Dagen till ära (okej, dagen var väl igentligen inte så speciell) så blev det vegetariska vårrullar.


På ett vips så hade jag slevat i mig 7 små rullar med sötsursås. T kollade lite konstigt på mig och seda brast han ut i skratt och frågade om jag ville ha mer. Skrattar lite själv och säger att det var bra. Men i smyg hade jag fan velat haft en till...

bilden är lånad

 

Skulle ni fråga mig vilken maträtt jag skulle vilja leva på i resten av mitt liv, så är det nog fasen detta! Jaa.. så gott är det.


Nytt tillskott i familjen!

/

Eller ja.. Det var ett tag sedan lilleman kom! Dryga 6 veckor sedan. Men visst är han en liten skönhet?!

 

Liten

Större

Störst!

 


En mycket bra dag idag!

/

Hallå gott folk! Har inte bloggat på evigheter.

Har haft en helt underbar förmiddag! Var förbi jobbet ocg skrev på papper och nu kan jag göra mitt jobb för fulla muggar. Men det det stannar inte där, men mer om det senare!

 

Jag känner mig helt pepp på allt nu, jobbet går hur bra som helst. Hoppas dom är lika nöjda med mig som jag är där. Allt är nästan overkligt bra!

 

En gammal bild då jag var helt svart i håret. Fasen, passade ganska bra i mörkt, eller hur?!

Men nu till hösten ska jag låta mitt röda hår komma tillbaka.