En dröm

/ LG

Jag kan knappt tro att det är SANT! Början på den här dagen kunde inte ha börjat bättre. 

Förlåt, kan säga direkt att jag inte kan avslöja så mycket just nu. 
Det handlar mest om att jag inte har bestämt mig ännu till 100%, men som det ser ut just nu.. Kanske! 
 
Annars då, jobbar förtillfället. Gör jag något annat i mitt liv? Knappast! 
Hade som löfte till mig själv att sakta ner och fokusera på mig och min familj, gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Men det är inte försent! 
 
 
 

Game of Thrones

/ LG
 
 
OMG! 
Sista avsnittet är redan på intågande och jag har typ ångest! Hur kan det redan vara över?!Det är bara ett avsnitt kvar och vem har tålamod att vänta till nästa år? Pfft! INTE jag! Haha! 
 
Nej, men om vi ska titta tillbaka på de avsnitt som varit så har de varit galet bra! Serien har ju inför denna säsong kommit ifatt böckerna och har gissningsvist mer kreativ frihet att utveckla varje avsnitt.
 
 
Ni som följer GoT:
Vad tycker ni om denna säsong? Bättre sämre än tidigare? 

21 Augusti 2017

/ LG
Idag är det måndag vilket innebär en ny vecka! 
Som i vanlig ordning vankas det jobb och förtillfället inte supermycket annat inplanerat. Ska väl försöka hitta på något för nästa vecka är det jobbhelg vilket ALLTID innebär för min del att jag jobbar sex av sju dagar. 
Det är tufft med det är ett pris jag är villig att betala för att jobba var tredje helg istället för varannan och det är hela arbetsgruppen överens om. 
 
 
Ni som jobbar inom vården, hur har ni? Varannan? Var tredje? 
 
 

20 Augusti 2017

/ LG
Det här helt galet, vi närmar oss slutet av Augusti! 
Ja, första veckan är snart över vilket även betyder att första veckan är snart över efter semestern. Det var en mjukstart med två arbetspass som sedan blev en inbeodring idag(?), okej igår rent tekninskt sett. 
Annars? Jo men veckan var okej. Skönt att vara tillbaka och hitta tillbaka till rutinerna mellan hem och jobb. Att ta tag i kosten och motionen igen, ska bli kul! Har ett mål framför mig som jag ska nå! 
 
Nu till hösten kommer det bli en del förändringar för min del på jobbet, typiskt! Känns som man ändrat flera gånger sedan jag kom tillbaka förra året. Visst skulle det ha blivit förändringar för mig del, men inte riktigt som jag hade tänkt mig.
 
Ni som är undersköterskor vet hur det är att jobba inom vården/omsorgen. Det gäller att man är flexibel och är beredd att jobba häcken av sig och vad jag har kommit fram till också: att alltid vara tillgänglig! 
Märker sånt nu när vi har kort om folk och folk ringer efter en. Jag menar, Gud nåde dig om du inte svarar eller ringer upp direkt efter de ringer efter en. Så det här med att ha ett liv utanför jobbet är inte en självklarhet.
 
 
Har lagt märke till en annan sak: mörkret! Så himla härligt! Äntligen känns det som att hösten är snart på intågande in i våra liv och sveper mörkret med sig över oss. Räkna med härliga höst bilder framöver när hösten är här. Haha! 
 

Sista semesterdagen är över

/ LG
 
Ja, då var sista semesterdagen officiellt slut! Börjar dock inte jobba förens på onsdag, så det är skönt, mjukstart är fint! 
Det känns helt ärligt lite skönt att komma tillbaka till vardagen igen att få komma in i rutiner och så. ni vet. Så nu kommer ordentlig kost och träning komma tillbaka så det kommer skönt. 
Har för övrigt haft en fantastisk sommar med mycket vila och äventyr med min absolut bättre hälft! 

Who cares if one more light goes out?

/ Musik
20e Juli gick en sångare av mina absolut favorit band bort, Chester Bennington från Linkin Park.
 
Har lyssnat på dom sedan 2000, genom att min kusin spelade upp Numb och In The End för mig när vi var hemma hos henne. Efter det har jag varit fast och lyssnade jag slaviskt på albumet "Hybrid Theory". Det är helt galet egentligen, de är en av de få band som jag fortsatt lyssnat på genom åren. 
Deras musik har varit där när jag genomgått de mörkaste stunderna i mitt liv, speciellt när min pappa gick bort. Men de var även med långt innan tragedin slog till. 
 
 
Nu låter jag som alla andra, men jag tror att det bara bevisar vilken inverkan bandet hade för oss alla, som tog Chesters självmord väldigt hårt. 
 
 
 
Men det sista albumet "One more light".. Vilket mästerverk. 

Plugga till körkort

/ LG
Dags att ta tag i körkortet igen. Något som jag bitter kan ångra att jag inte gjorde direkt när jag fyllde 18. Men omständigheterna gjorde att jag inte kunde, så nu gör jag ett nytt försök! 
Jag har övningskört med min svärmor som är min klippa! Hade jag kört med T hade det nog slutat med att jag ställer bilden vid vägkanten och går hem. HAHA! 
Bildresultat för Bonnier körkort
Men jag har lovat mig själv att nu i höst ska jag sätta fart med pluggandet ordentligt och ha körkortet i handen till våren, det ska väl inte vara helt omöjligt? 
 
 
 
 

Sista helgen av semestern

/ LG
 
Sista helgen av semestern. Jag har alltså inte skrivit på huuuur länge som helst?!
Kan säga att vi firade våran 10 år tillsammans med en miniresa till Göteborg! Göteborg var vår första resa tillsammans när vi träffades, då det betydde mycket för oss. 
 
Men nu under sommaren då? Jag har haft fyra veckor semester. Blev en sväng till Orbaden med husvagn och jag kan bara sammafatta det som MYCKET intressant. Nej men det var mysigt.
Vi har varit i Orbaden tidigare och det är en av mina favorit ställen att campa på. Kanske inte såååå mycket med aktiviteter som passar oss, men.. omgivningen.. OMGIVNINGEN! Det är så sjukt vackert där uppe och vattnet är underbart, kallt men underbart. Orbaden har nog Sverigers finaste badstrand. 
Känner dock att de skulle kunna investera lite i att uppgradera, typ ALLT för att fräscha upp. 
 
Sen har vi varit hemma för det mesta och bara tagit det lugnt, vilket har varit UNDERBART!  
 
Sen hände det en annan sak som jag kommer berätta om mer vid ett senare tillfälle! <3