En inblick i framtiden

 
Nu på den senaste tiden har jag varit på centrallasarettet. Det är verkligen häftigt att man på plats inser att man snart kommer vara där och göra praktik. Det är mindre än en månad kvar tills jag sätter min fot där som APU-elev.
Men visst är det lite underligt vilken inverkan vissa platser har på en? Onkologen har en viss känsla när man går in. Intensivvårdavdelningen har det, och så vidare, så vidare..Eller så är det kanske bara jag? 
 
Kommer aldrig glömma när jag hade pilgrimvandrat tillsammans med ett härligt gäng (från olika församlingar + irländare?!) från Linköping till Trondheim, Norge och satte min fot i deras katedral. Var man inte religös innan, blev man det då kan jag lova! Helt klart en av världens vackraste kyrkor som jag har besökt. 
 
På tal om ingenting, så lämnade jag in den sista uppgiften i Medicin 2! Så nu är det plugga järnet inför provet och hålla tummarna att det hela bär.  
 
#1 - - carro - änglamamma och mamma:

Kursen kommer gå asbra!
Varför har du vart på centrallasratettet? :O
Men ja mindre än en månad innan praktiken börjar! Jag är så spänd på hur det ska bli!

Men ang det med avdelningarna så har jag också känt en viss skillnad. På BB är det ju bebisgos och allt är rosamolnigt, på kvinnoavd 85 så är det en känsla och på akuten så känns allt så stressigt hela tiden. Vad jag längtar till APUn och få suga in sig atmosfären! Jag SKA jobba där tillslut!

Svar: Haha jag hoppas det, men det är verkligen sjukt mycket att läsa! Det är med jobbet som gjort att jag är där. :) Så jag är inte där för privaträkning.
Jag är också super spänd för hur det kommer att vara. Hoppas att det lever upp till förväntningarna!

Men då är det inte bara jag som känner så?! Samma här, SKA bara jobba där! Det verkar så otroligt givande att jobba på sjukhuset.
lowice.blogg.se

Till top