Tips!

När jag besökte annas blogg så fastnade jag för detta inlägg.

Viva La burgare med Parmesansås

Du behöver:
1 kg nötfärs
1 dl crème fraiche
0.5 dl kalvfond
1 msk tomatpuré
2 klyftor vitlök
1 st ägg

Gör såhär:
Blanda köttfärs med crème fraiche, kalvfond, tomatpuré, vitlök och ägg. Forma önskad storlek på hamburgaren och stek till ytan är gyllenbrun.

Parmesansås
Du behöver:
1 dl crème fraiche
3 tsk socker
2 dl parmesanost
1 tsk salt
1 klyfta vitlök

Gör såhär:
1 dl crème fraiche
3 tsk socker
2 dl parmesanost
1 1 tsk salt
1 1 klyfta vitlök

#1 - - anna - live my life.:

Vad kul att du fastnade för det receptet :)

Ska bli så gott att pröva!



Kramar!

#2 - - Em:

åhh vad gott det låter!

#3 - - caroline:

såg jätte gott ut! :)

Till top