Plugg

 
I skrivandets stund har jag tagit en paus från pluggandet.
Känns som man inte gör något annat nu för tiden än att pluggar, men jag är såååå nära att bli klar med nivå 2. När det är klart så är det nivå 3 - fördjupning som väntar. DET mina vänner, ska verkligen bli roligt! Jag har bestämt mig för att välja sjukvård. Det väntas massa spännandet kurser under sommaren samt praktik efter sommaren.  
Så nu känns det som allt går i en rasande fart och tiden flyger iväg, kommer vara färdig undersköterska innan året är slut! Och om jag får bestämma, innan hösten
 
#1 - - Life of Johanna:

Förstår du vill bli klar med nivå 2, men en paus ibland är bra :)

Ja jag tycker inlägget är riktig bra och vi måste sätta ner foten nu!

Svar: Ja! Man behöver ladda batterierna och sen ta nya tag. :)
lowice.blogg.se

#2 - - carro - änglamamma och mamma:

Visst är det bara spännande kurser som väntar nu? :D Det enda som är jobbigt är att det sista jag gör är att man ska ju skriva ett sånt där stort arbete för att få ut diplomet :( Man vill ju bara lära kurserna och bli klar men måste göra det där så blir inte färdig förrän jan/feb :(

Men först hoppas vi på asrolig praktik!

Svar: Ja men verkligen! Ska bli så spännande att få komma igång med dom! Har dock en uppgift kvar på nivå 2. Juste, det kommer vi ju att göra! De slapp ur minnet på mig.. Men det kommer gå fort! Vi får skriva om något jätteintressant så kommer det bara flöda ur oss ett as bra specialarbete! ;)
Men det går ju så fort för dig nu ju. Borde vi inte hinna bli klara innan årsskiftet tror du? Eller är jag för optimistisk då? ;)

Ja men precis! Det ska bli sååååå roligt!
lowice.blogg.se

#3 - - Annika:

Det är jobbigt när det bara är pluggande som gäller men attans vilken belöning det är när det är klart!

Svar: Ja med visst! Känns så långt dit ibland bara. :/ Men det går i omgångar! :D
lowice.blogg.se

Till top