Sista nattpasset

Japp, som rubriken lyder är det dags för sista passet för den här veckan.
Ser fram emot en veckas ledigt framöver.

Men vem försöker jag lura?
Inte mycket ledigt här inte, utan kommer sitta med näsan i nästa kursbok: Psykiatri A!
Ska bli riktigt spännande, en kurs som jag verkligen har sett fram emot.

#1 - - carro - änglamamma och mamma:

Nyss läst den kursen! Tror du läser om mig snart, jag läder ju bara på 75% :) Men den är jättespännande tycker jag! Var ganska tuff för även om det är mycket fakta så måste man ju FÖRSTÅ faktan på ett annat sätt och inte bara typ att man kan rabbla fakta. Men väldigt spännande är det! Vad ska du läsa för inriktning? :)

Svar: Vad spännande! Jag läser 50%, men det går ju lite fortare när man har långledigt från jobbet. :) Åh, men vad spännande. Jag tror som du att det är otroligt viktigt att man förstår vad man har läst, det är ju lite annorlunda mot andra kurser då det bara är att LÄRA sig liksom.
Jag har bestämt mig för att läsa medicin, du då? :)
lowice.blogg.se

#2 - - carro - änglamamma och mamma:

Jag ska också läsa medicin :) Har praktik i Augusti men ej fått svar var... Vill veta NU! Ska bli så himla kul :D Plugga till undersköterska är det roligaste plugg jag gjort. Man kanske skulle vart smart och läst omvårdnad på gymnasiet, men lätt att vara efterklok :P

Svar: Vad roligt! Jag har inte kommit så långt som till praktiken ännu, men vill också ha praktik, NU!! Jag håller med dig, hur tänkte vi när vi var 15 egentligen? :P Vad tänker lärarna med? Tror dom att vi ska veta vad vi vill göra när man blir äldre. ;) Hoho!
lowice.blogg.se

Till top