Ursäkta!

 

Här klampar jag in och låtsas om som att jag inte har varit borta..

 

Nej, men jag ursäktar mig med att det har varit mycket jobb och den lilla fritid jag har haft över, spenderade jag tillsammans med Café world.

Ja, jag gav inte bara med mig och skaffade facebook. Nu spelar jag spelen också! Hur ska detta sluta?

Måste erkänna att man blir smått beroende. INTE bra detta, hoho! Nej, skämt och sido. Det finns inte mycket som kan rubba min pondus!

 

Men mitt bland detta hinner jag även socialisera mig med människor som kommer cafét. Vet ni vad jag fick höra av en kvinna som kom dit?! (Vi bortser ifrån att jag låter som en skvallerkärring, okej?)

Hon berättade om en chef som hade en arbetsintevju med en tjej som varit arbetslös under en längre tid och hade nu äntligen fått komma på arbetsintervju.

Mötet gick bra och det mesta såg bra ut. Helt plötsligt säger bruden: Är vi klara nu? jag måste hem och farma.

 

Behöver jag säga att chefen slängde brudens CV i papperskorgen?

 


Imorgon har jag ca.. 5 miljoner kommentarer att svara på!

 

Svettigt!

 

#1 - - Frida:

jo tack det är bra med mig! Själv då? Rullar företaget på? Ja gå och köp VR! :D Det är kul när man känner nn som hamnar i tidningen.



Jo jag kommer nog skaffa företag men jag vill ha det i stort sätt perfekt från början. Och jag vet bara inte vart jag ska börja. Ska försöka få hjälp med allt.

#2 - - Jonna:

sv: Jo det har gått riktigt bra :) vi har tjänat ihop en rejäl summa ^^ haha jag är helt beroende av fb spelen, bland annat farmville haha xD klockren berättelse :P

#3 - - Elin:

Såg att du börja med FarmVille också ^^ Bara så att du vet.. när du väl har börjat kommer du aldrig att kunna sluta :P

#4 - - Lizzy:

sv: Den var bra, men jag läst boken och jag tyckte den var bättre, men så brukar det ju vara!



"Jag måste hem och farma" haha fan va lyckat. Fast jag måste erkänna att jag också är lite smått beroende av Farmville, fishville & allt vad det nu heter, haha.

Till top