Presentjakt!

Presentjakt, svårare än vad man tror.

Min sambo fyller 20 på onsdag & jag hade panik idag! Hade ingen present till han & när jag frågade honom lite småsnyggt (utan att han skulle avslöja vad han ska få), så sa han: "Jag önska mig ingenting".
Nehe tack så jävla mycket, det kommer jag långt på! Tänkte jag. Haha okej, inte riktigt så illa var det väl inte, men det var nästan. Det är skitfrustrerande & handla presenter till någon som inte vill erkänna vad han/hon önskar sig. Tycker ni inte?

Fast det är ju bättre än min syrra i julas. I min familj är vi fyra syskon, då när vi tre frågade henne (läs: olika tillfällen) om vad hon önskade sig, så sa hon samma sak till oss alla tre. Sen två dagar innan jul, frågade vi varandra vad vi hade köpt till henne, så hade vi köpt (som väntat) samma sak!
Sen när man frågade henne varför hon sa samma sak till oss alla tre var svaret: "Ja, men det är ju det ända sättat att se till att man får de man önskar sig."

Hur som helst, nu har jag fixat hans present trots allt & imorgon blir det att förberda tårta till hans födelsedag! Har ni något tips på en god tårta?

#1 - - emma - en blogg om kläder & sånt:

ja visst är de fina? :)

#2 - - paulina:

jahaja, har du gått ut eller hoppat av?

jo med mig är allt bra ! (: själv? kram

Till top