Terminator: Salvation

Handling
Året är nu 2018 och resten av människorna lever i förstörda städer och bunkrar.
Endast en man såg Domedagen komma. En man, vars öde alltid varit sammanflätad med ödet för mänskliga existensen: John Connor (Christian Bale).

Nu står världen inför den framtid Connor varnat om hela sitt liv. Men något rubbar hans tro på att mänskligheten har en chans att vinna detta krig! Marcus Wright (Sam Worthington), en främling från det förflutna. 

 

Connor måste avgöra hurvida han kan lita på Marcus. Då Skynet hela tiden utvecklar sina strategier för att avsluta motständarörelsen för evigt, måste Connor och Marcus sätta sina liv på spel för att överlista maskinerna.

 

 

Personligen tycker jag att filmen är riktigt bra. Jag ska erkänna att jag hade inte höga förväntningar på filmen och blev glatt överaskad!
Jag menar, självaste Arnold dök ju upp i slutet fast i aminerad form. Ni som inte har sett den och är lite på G när det gäller action rullar så är den något jag rekomenderar.

4/5 får den av mig!

 

#1 - - Sara:

hehe, som jag då. Jag dricker ju ingenting nu för tiden. Jag ha haft mitt roliga om man säger så. :P haha. ;) Men du måste väl gå och köpa en gng när du fyllt :P Haha. ;)

Gjort idag?

#2 - - Jeanette:

Jag är såååå nyfiken på filmen! Hoppas den är bättre än 3e =)

#3 - - Malin:

Åh, den filmen vill jag se. Blir bara mer o mer imponerad av Bale. Kan tänka mig attd et finns en hel del bra special o ljud effekter om man ser den på bio...



att jobba utopmlands e skitkul! Jag kände att jag inte hade så myclet att hämta i Sverige, nyss singel, inget jobb o ingen lägenhet, så när jag plötsligt fick chansen stcak jag. Jag har varit så rädd men jag älskar det här landet. Människorna e så snälla och öppna och oavsett vilket håll jag kör mot...efter 2 timmar är jag i ettt nyttt land. I love it!



#4 - - Rebecca:

Jag vill gärna se den men ändå inte liksom, hallå hur kan en terminator film kallas för terminator om inte Arnold är med? xD

Till top