Våldtäkstrosan!

Hallå allihopa!

Hoppas att allt är bra med er idag? Här i Västerås har det regnat hur mycket som helst känns det som. Men då kom mitt rosa paraply till användning. Har inhandlat lite nu inför påsken, köpt godis som jag inte får röra före påskafton & lite annat skoj.

Nu för en liten stund sedan när jag läste på aftonbladet.se så kom jag över denna bild. Bilden föreställer en ny uppfinning den så kallade "våldtäktstrosan".  Denna trosa har då skärp vid midjan & på båda benen, det ska vara ytterst svårt att få av denna. Personligen är jag ganska så kluven till denna trosa. Vi kan ju börja med det possitiva. Självklart så är det ju skitbra att våldtäksmannen inte kan få upp trosorna. Även kan känslan som kvinnan känner när hon har på sig dessa, vara tillräcklig för slå tillbaka & försvara sig. Att skrika och sparka visar vara goda sätt att kunna avskräcka förövaren.

Men vad händer om det inte är tillräckligt?

Ja, inte hjälper trosorna dig när du befinner dig utdragen i skogen och ingen kan höra dig, eller blir blåslagen utav förövaren. Jag är även tveksam till att dessa trosor skulle minska våldsbrotten mot just kvinnor.

Nej, hade jag fått bestämma hade jag velat använda mig utav pepparspary!
Det måste ju vara det enklast sättet att kunna försvara sig på.
Medan han gnugar sig om ögonen, så har du gott om tid att kunna springa därifrån och kontakta polisen.

#1 - - Nikki:

sv: hahah ja den var verkligen gott!

jaså vad roligt. Jag är i Gävle hos min kompis! <3

#2 - - LuxuryPink - en blondins syn på saken!!:

men tänk om förövaren blir galet arg för det, då vet man inte va dom kan ta sej till :/ kör på mitt pepparspray och hund :)

#3 - - Josefin:

Ja, och hur ska våldtäcktsmannen veta om att man har såna trosor? Man kanske blir utsatt för hemskt våld ändå.. Pepparsprey låter bra! :D

#4 - - Anonym:

vill du se kissies kille? ! amandajennyfrida.blogg.se har bild på honom!!!

#5 - - Linda:

men då måste de va ganska svårt att få av sig dom själv,, tänk om man verkligen behöver gå på toa fort. uscha mej , annars lät hund bra :)

#6 - - Patricia:

pepparspray skulle jag också föredra!

Till top