Attendo

/ LG
Fick ännu en påmielse om vad denna dag betyder. Idag är det ett år sedan jag kom tillbaka till det jobb som introducerade mig för vårdyrket. 
Jag jobbar alltså på Attendo och började där 2011. 
 
Jag hade precis flyttat tillbaka till Västerås i Maj och letade panikartat efter ett jobb här. Ni vet, lite som en när man var yngre att man plötsligt kom på att man behöver något.
Men outbildad som man var (formgivare, vad är det?), var man inte precis ett hett villebråd på marknaden. Vilken j*la chock! Haha! 
Men rätt som det var ringde telefonen och samordnaren på gruppbostaden undrade om jag ville ha sommarjobb. Sjävklart tänkte jag, utan att fundera mer på vad det var för jobb som erbjöds.
Utan någon erfarenhet eller utbildning kastades jag in i vården med huvudet först och jag har inte tittat tillbaka efter det.
Men snabbt (läs: efter tre år som timvikare) insåg både jag och min arbetsgivare att jag var på rätt ställe och efter en tid började jag plugga till undersköterska.
Okej, inte riktigt så gick det väl till. Fick mer eller mindre ett ultimatum: börja plugga eller se efter ett annat jobb. Haha! Faktum var att min chef ville anställa mig, men då krävdes det att jag utbildade mig, så sagt och gjort! Ett år senare blev jag klar!
Efter det gjorde jag en avstickare till landstinget för att prova på livet på röntgen. 
Men snart var jag tillbaka igen efter lite tajming och charm från chefen på Attendo. Efter knappt en vecka blev jag erbjuden rollen som kvalitésamordnare för min arbetsplats som jag nappade på. 
Sjukt spännande och invecklat! Haha 
 
 
 
Tänkte skriva lite mer om jobbet om intresset finns? 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: