Louise tipsar: Skogssvamppanna

Jag ska erkänna en sak:

Jag är ingen kock. Ni kommer väl ihåg i julas då jag stog med näsan i kokboken?

Jag gillar att stå i köket någon eftermiddag och fixa till något gott. Men någon Jamie Oliver är jag inte, då skulle jag ljuga.

 

Då har jag ett tips för alla "icke-jamie-oliver"-människor där ute!

Om ni kollar vid kyldiskarna hemma hos er, så kommer ni nog stöta på denna (se bild).

 

Om ni skär till falukorvs bitar i önskad form och steker till dom. Sedan har ni i innehållet  i  burken+kryddan och låter det koka till några minuter så har en väldigt enkel panna! Gott ihop med ris och färska grönsaker.

 

Eller något som jag ska testa nästan gång är att steka till fläskfilé och sedan ha i burken och servera ihop med kokt potatis.

Något sånt?

 

#1 - - Millan - Mamma till underbara Elton:

Det blev jag sugen på! Bra tips! =) Fast något annat än korv blir det nog för min del..

#2 - - stefan:

Länge leve burkindustrin!:D

Till top