Kropps ideal? Självkänsla?

 

Jag har tänkt på en sak.

Det är verkligen hur många som helst som lider av dagens ideal, ni vet människor som undviker att se sig själva i spegeln för att dom tycker att dom ser tjocka ut osv. Så ska det verkligen inte behöva vara, eller hur?

 

Men det är inte vad jag lider av. Tvärt om! Jag älskar att stå framför spegeln och fixa med mig själv och ofta tycker att jag ser ut som en riktig pangbrud! (Nej, jag skojjar inte! Jag kan verkligen tycka det.)

 

Efter att jag har fixat håret och sminkat mig så känner jag mig ruggit snygg. MEN, (oja, det finns ett men) när jag sedan får se bilder som andra har tagit så kan jag tycka att jag tycka att jag inte är fullt lika snygg längre (rent utsagt svinful!).

Alltså, ni vet, riktigt jäkla grotesk ser man ut. Inte att man har munnen halvt öppen, utan riktigt.. Illa!

 

Jag kan komma på mig själv tänka: ser jag verkligen ut sådär? För bara någon timma sedan så kände jag mig så jäkla snygg, vad hände med snyggingen tidigare?


Undrar hur det kommer sig?


Vad tror ni?

Är det något som spökar i huvudet på en eller tar kameran fram sina "värsta" sidor?


Var bara tvungen att visa er vad BlueRoseCase skrev:
Det är en själv som tar fram ens värsta sidor! Jag tror verkligen att man är ens egen värsta kritiker.

Bra skrivet kompis!

 

#1 - - Linn:

ja, jag vet. Så himla bra. Allt bra med dig? :)

#2 - - Neli:

Haha ja det är vi =) Riktigt knas! Haha.



Och ja jag håller med dig, jag älskar också att stå framför spegeln och fixa mig och göra sexiga miner haha =P HAHA. Men det kan finnas vissa dagar då det inte alls känns så. Typ när man har fått några enstaka finnar eller så haha.

#3 - - anna:

haha, det är nog bara något som spökar i huvudet :p

#4 - - vesna.blogg.se:

men det är jättebra :)

#5 - - Annika:

Jag tror att om man känner sig snygg så blir man det :)

#6 - - BlueRoseCase:

Det är en själv som tar fram ens värsta sidor! Jag tror verkligen att man är ens egen värsta kritiker. Angående allergi; nej, det är inte så jobbigt mer än att man måste veta vad allt innehåller.

#7 - - E B B A:

Svar; Hihi visst är det :D

#8 - - sofie:

känner på samma sätt själv! tittar mig i spegeln och känner mig snygg och sen får man se en bild, det vänder väldigt fort då! hehe

#9 - - Linda - ndaiL:

tror ja gme!

#10 - - emma härnqvist/perfektion:

okej. vad spelar man för något då när man "lanar"? kan inget om sånt ju :)



har du haft en rba vecka gumman?

#11 - - Anonym:

Sv: Nej, en sån skulle man ha ;)

#12 - - Amy:

Svar: Okej. Vart det jobbigt och krångligt eller fick du/ni ordning på företaget lätt och snabbt? Skönt att det går bra nu i alla fall!

#13 - - Johanna:

Det där är inte lätt--jag kan med se mig i spegeln och se en pangbrud....men tycker aldrig snyggheten fastnar på bild... :(



tack, är så förtjust i min tröja!

#14 - - HANNAH:

Avatar ja! jag är världens avatarnörd haha

#15 - - EN MASJÄVEL:

Tjabba :D



Jo men de tär bra.. tenan är avklarad och nu laddas det inför nollning som det är tjuvstart på i kvälll :D



hände ri dag?

#16 - - veronika:

Känner igen mig i det du skriver!

Men man inbillar sig nog väldigt mycket när man står framför en spegel,alla människor är väldigt egenkära tror jag :)

#17 - - ANGELICA:

åw tack så jätte mycket gumman! :'D



haha jag känner faktist igen mig, speciellt när man ska på fest så känner man sig on top of the world innan man går iväg, sedan ser man dagen efter bilder och ja, de är oftast HEMSKA..!

#18 - - Marcus Å:

Bara bra med mig också. Det är ju söndag och du vet vad det innebär eller hur? ;)

#19 - - Frida Stigevik:

sv: lr hur :) så fin!

#20 - - Jonna:

sv; ja nätterna är bästa tiden på dagen ;D hehe. Vad har du för dig en dag som denna då? :)

#21 - - Z A N D R A :):

sv: härligt :)

jo, det är bra! :D

vad gör du då?

#22 - - Erika:

Håller med om den kommentaren. Men ja, när man står framför speglen är man ju inte riktigt sig själv, då posar man ju och gör miner som man vet att man ser söt ut i osv. När folk tar utan att man är med på det är man ju bara sig själv. :)

#23 - - Maria ♥:

Gud, jag håller med dig fullt ut! Ibland kan jag känna mig riktigt snygg när jag har sminkat mig, plattat håret och fixat mig framför spegeln, men om jag sen ser hur jag ser ut genom en kamera så vill jag typ gå och lägga mig ibland, haha. Borde finnas en kamera som gör att man ser ursnygg ut, no mather what :)



sv: ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Söndagar är slappdagar hos mig! :)

#24 - - Johana:

aa verklkigen :) därför håller jag tummarna hårt för att jag ska vinna ;)

#25 - - Lizzy:

Jag tror att på bild så spänner man sig, man är inte den avslappnande, glada personen som är annars när man känner sig sådär snygg. Även om det bara är en liten bild så vill man ju bli snygg och därför blir man inte det. Så tror jag det är, eftersom jag nästan alltid blir bäst på bild när jag antingen fotar själv och vet att jag kan radera den sen eller när jag inte är beredd på att bli fotad!

#26 - - Lizzy:

sv: jag har fått lite ont i halsen, men annars är allt bara bra! :) Själv? Kram

#27 - - Lisa:

ihih ja det tycker jag:D

#28 - - Sofie:

Jajaja! Jag är en tjej som nästan är nöjd med hela mitt utseende (har accepterat mina personliga drag som en antydan till stjärthaka, stor näsa och oproportionerliga stortå), så länge jag inte ser bilder på mig själv. Fotografier tar verkligen fram det allra sämsta på mig.

I spegeln -och i verkligheten- är jag snygg, glad och ja.. Det nästan lyser om mig vissa dagar. Men de där fotografierna... Njä hua.



DU HAR RÄTT.

#29 - - SARA:

Men kameran kan verkligen förfula en ibland tycker jag!! :P Kram

#30 - - Maado:

Ja kan känna precis likadant men ju mer jag tänker på det desto oftare kommer jag på mig själv att när jag står och posar framför spegeln är jag inte mig själv för det är ju just en "pose" man kör. PÅ bilder från mina kvällar så kan jag tycka att "fan vad ful jag blev på bilden men fan vad lycklig jag ser ut" det tycker jag är viktigare. =)

#31 - - Camilla:

Haha tack! Det lär jag nog behöva ;P Usch. Jag önskar att man inte hade blivit ett sådant godismonster :P

#32 - - F r i d a:

Bra sagt av henne, men det är ju jättebra att du känner så! Inte att du tycker du är ful på bilder, men att du oftast känner dig fin.



Själv går det uppochner, beror helt på humör, klädesel och dag.. typ. Men har jag fina bekväma kläder så mår jag bättre, faktist :)



Men jag försöker att inte bry mig när jag känner mig ful, att det bara är mina egna dumma tankar. ingen mer än jag bryr mig ju ;) haha.

#33 - - linn:

så känner jag med

#34 - - Kikafika:

Jag känner exakt likadant ibland. Köpte tvåtröjor häromdagen, provade dem. Kollade mig i speglen och tyckte jag var assnygg i den. Sen så kollade jag på bilderna... Det såg ut som ett nattlinne och jag såg ut att inte ha sovit på 2 dygn... Inte bra:P Haha!



sv; Det är precis lika härligt i Idre som det ser ut:D Görmysigt, bästa veckan på hela året!! Okej då, delad 1:a-plats med vistelsen hos släkten på Åland:D

Till top