Ta-hand-om-mig-själv-dag!

Igår var det ta-hand-om-sig-själv-kväll igår!

Detta på bilden köpte jag igår. Ansiktsmasken åkte på. Gamalt nagellack åkte bort. Sist, skrubbade jag mig som om det var det sista jag gjorde.
Sedan slog det mig, varför kan inte vi fjälla av oss som ormen? Visst, vi har lite fler lemmar än dom, så det blir väl kanske inte lika smidigt. Men det hade varit gött att slippa tänka på det varje vecka!

Sen idag blev det lite shopping. Nytt smink var det. Fan, det är inte så billigt att vara tjej.
Ny mascara (den andra sög ju stenhårt på mina ögonfransar. Jag vet inte vem jag försökte övertala om den var bra, er eller mig själv?). Bilden på den kommer inomkort.
Ett läppstift som jag köpte på rean, yay!
Sedan ett nytt nagellack, ett aprikosfärgat.

Juste, sa jag att jag har köpt vaxremor till benen? Ajsning säger jag bara! Men att raka det hjälper inte. Jag lovar, så fort jag rakat benen så har håret växt ut 5 min senare igen. Ja, typ ialla fall. Så jag väljer att vaxa benen.
Hur många av er vaxar benen? Detta är min andra gång någonsin. Första gången jag gjorde det så skulle jag till Portugal på praktik.
Satan vad ont det gjorde!
Men samtidigt fick jag mig ett gott skratt när min syrras kompis berättade att hon hade vaxat under armhållorna. Haha, aldrig att jag kommer göra det. Går hellre hårig, tror jag. Nej, jag skulle aldrig göra det där!
#1 - - emma härnqvist/perfektion:

Nu är jag så gott som back in the game. Har varit mycke jobb + för mycke sol och trevliga aktiviteter, men nu har jag saknat bloggen länge nog. Hur är det med dig nu?

#2 - - Anonym:

Hejsan, jag har en veckansblogg tävling i min blogg, vill du vara med? vore superkul! :D

#3 - - Emelie:

Vad härligt med en kväll att ta hand om sig själv. Sånna kvällar behövs ibland :)

Till top