Fem saker om Louise

Ni som har varit inne på Pelles blogg (vad glad din nolla!) ser att jag härmar honom i brist på annat. Men vad gör man inte för sin blogg?
Dessa dagar har gått åt att mestadels se ut som en svettfläck på jobbet. Att man dessutom ser ut som Quasimodo, när man går därifrån pga en dålig stol, gör ju inte saken bättre. Ett svettig Quasimodo sexigt!
Nej, nu ska vi se vad jag har att avslöja för era nyfikna ögon...

1. Jag suger på det första intrycket. Eller andra har en tendens att få helt fel intryck av mig när de ser mig för första gången. Första gången fick jag höra att jag såg ut som en bitch. Ja, det var för att jag dök upp till mitt nya lag i smink. Den andra var att jag verkade vara en besservisser (stavning?). Ja, detta tyckte dom om mig första dagen på gymnasiet, lyckat Louise, lyckat! Men jag är jättesnäll! Jag lovar! Men vad fan gör jag för fel?

2. Jag har ett temprament som heter duga, jag skyller på att jag är rödhårig. Fast det stämmer nog inte eftersom min pappa som också var rödhårig var lung som en sommardag. Jag kan skratta och vara jätteglad till helt bli galen! Okej, inte galen men ni vet jag menar, ena stunden skratta ena stunden gråta eller bli jättesur!

3. Bara för att jag har ett hett temprament kan jag även säga att jag är sjukt blyg också. Vilket kanske gör det svårt att tro de två svaren ovanifrån, men detta är sanningen. Det här är första stadiet, blyg. Så, var inte blyga när ni ser mig! Kom fram och hälsa så försvinner nog min blyghet på stört!

4. Jag är även en lättlurad människa. Till exempel när folk här på bloggen frågar om vi ska följa varandra på bloglovin, "visst!" säger jag och lägger till dom. Med direkt när de ser att jag lagt till dom tar dom bort mig. Eller när någon säger att jag är snygg eller söt då befinner jag mig på moln till jag inser att dom bara sa det för att jag skulle följa deras blogg. Haha, vad lättlurad jag är!

5. Trots allt detta, så har jag en tendens att säga emot mig själv jämt och ständigt. Det kan göra mig till en väldigt förvirrad person, jag tycker en jävla massa men jag tycker en sak, förstår ni?
#1 - - Anonym:

Precis! hedra honom istället än att hålla på och klaga

#2 - - steph:

du behöver inte ha bloglovin för att vara med! =)

#3 - - steph:

;)

#4 - - ♥ Sandra ♥:

hihi jaa gott va :P



haft en bra dag?

#5 - - Therése:

verkligen! ^^

#6 - - Begonia:

sv: Det måste ha varit grymt svårt! Men i och för sig så är man väl inte så hungrig under tiden. INte törstig heller. MEn när man är van att äta för att man har tråkigt, känns det väl lite udda! haha, du förstår va? :D puss

#7 - - sanna:

Tack! :) puss & kram!

#8 - - Maado:

Haha, jag kan nästan svara samma sak på alla förutom att jag inte kan skylla på rött hår (även om jag älskar det, min pojkvän är rödlätt ^^)



Tack så mycket, ja nu mår jag mycket bättre men en stor del är ju att man blir så jäkla rädd av allergin, speciellt när man får svårt att andas.



#9 - - Your Dream Closet:

Jag håller än så länge på att flytta så jag bor kvar i min andra lägenhet, men jag tror jag kommer stortrivas då den är mycket större och ljusare :) Hålle rpå att måla och fixa om dagarna nu.

#10 - - Rosita:

Haha, Pelle gillar vi! (Y)

#11 - - esna:

allt bra me dig söt ?=) v

#12 - - emma:

hihi =) <3

#13 - - amanda:

hejsan Louise :)



jag skulle bli jätteglad om du röstade på mig som veckans blogg.

rösta kan du göra här, jag är nr 6 : http://fridasjoblom.blogg.se/2009/june/utkast-har-kommer-3.html



tack på förhand :)

#14 - - Anonym:

sv: gu så fint skrivet

#15 - - Maria:

Får man fråga vad du jobbar med (eller har jag kanske missat det)?



Punkt ett och två stämmer bra in på mig med. Har en känsla av att folk ofta får ett felaktigt första intryck av mig.



svar: Ja det är ju helt olidligt, speciellt på natten! Inte hjälper det att man har upp fönsterluckorna och på fläkten heller, skillnaden är minimal.

#16 - - ♥ Sandra ♥:

vad härligt =) jo min dag har varit helt okej.. har jobbat inte så kul :P

#17 - - ida:

sv: åh tack så jättemycket! :)



haft en bra dag? puss

#18 - - AMANDA -:

tack så mycket :) fin blogg du har

#19 - - Millan:

Meen det är ju inte ljug =) du är ju superfin <3

#20 - - Emelie:

Haha, känner igen mig i många av de där sakerna!! Vi rödhåriga alltså ;) Men det är sjukt egentligen, att man är så blyg, men att man så snabbt kan bli super social! Jag tror jag har väldigt lätt för att öppna mig mot människor... När man väl paserar blygheten :P



Puss!

#21 - - vesna:

jo jag förstod de söt =)



allt bra med dig idag? =) kramis..

#22 - - Jännifer:

Kolla gärna in min blogg (:

Säg gärna grattis till mig och

min pojkvän (a)



Kramar

Till top