Jultomten

 

Något säger mig att aftonbladet har lite av det kända uttrycket: nyhetstorka.

 

Inte nog med att denna torka gör aftonbladets journalister lite griniga och tar ut sin ilska på  jultomten och hans livsstil!

Ja, det heter att han har: bukfetma, lider av stress, diabetes och högt blodtryck med mera.

 

Vad som är lite spännande är att forskare från Göteborgs universitet är oroliga för våran julman. Dom har alltså tagit sin dyrbara tid och resurser för att ta reda på hur tomtem mår.. Aww..?

 

Man får tilloch med läsa:

"Jag skulle tro att han redan nu behöver behandling för både diabetes och högt blodtryck och säkert även kolesterolsänkande medicin", säger Annika Rosengren, professor vid Avdelningen för akut och kardiovaskulär medicin.


Jaha.. Vad spännande??

Jag bara måste fråga: Har dom inget bättre för sig?

Jag är ganska säker på att det finns någon svår sjukdom som skulle kunna koncentera sig på hur att bota.

 

Men nej!! Nu ska vi klanka ner på den ända glädjeämne som finns kvar av den magiska julen. Men behöver jag säga till dessa väldigt utbildade professorer och forskare att jultomten är vad wikipedia kallar: en påhittad sagofigur!!


Forskarna vid Göteborgs universitet kommer därför till den nedslående slutsatsen att de måste ifrågasätta tomtens existen, skriver aftonbladet.se


Wow, nu förtjänade dom verkligen en klapp på axeln....

 


Världen går ju seriöst utför...

#1 - - SARA:

Ja ibland börjar man verkligen undra alltså.. Kram

#2 - - ceeline@:

oj dom har verkligen inget att skriva om ;s



Svar: tack för frågan, lägger ut svaren på bloggen imorrn :)

#3 - - BlueRoseCase:

Ännu en påminnelse varför jag övergav kvällstidningarna för några år sen. Jag stod helt enkelt inte ut med att se rubrikerna...

#4 - - BlueRoseCase:

Men jag slapp vaktmästaren. Kollade in smittskyddsinstitutets biverkningsrapport och upptäckte att alltför många med samma nöt- och pollenallergi som jag blivit svårt sjuka av vaccinet. Så om jag nu måste välja mellan pest eller kolera så får svininfluensan ta mig av daga om den måste. Vill aldrig ha en sådan allergisk reaktion som jag fick av en liten nötbit när jag var 18...

#5 - - Emelie:

Svar; Ja! :D Du med? :O Helt awsome ifall jag nu har hittat en tjej som också gör det.. De jag snackar med om Bleach är tyvärr bara killar, inget fel med killar, men ah.. du fattar.. ;D

#6 - - stefan:

Världen går verkligen utför, men när jag är färdigutbildad ska jag ändra på den saken! Länge leve wikipedia!:D

#7 - - Emelie:

Svar; Jag har inte alls kollat särskilt länge, några månader bara.. så jag är bara på avsnitt 160. >< Vilket är du på? :)Och hur kommer det sig att du började kolla på det? :)



kram

#8 - - Anonym:

haha skön du är!

#9 - - SARA:

Jo tack, det är bara bra, har haft en riktig slappardag idag ;) Hur mår du då? :) Puss

#10 - - BlueRoseCase:

Har varken haft tid eller lust att följa debatten vare sig om svininfluensan eller vaccinet, men det var när vaccineringarna började på universitetet som jag tänkte att det kanske vore lika bra. Men nånstans tänkte jag att jag som är överkänslig mot allt kanske inte skulle må bra av det. Och nu tänker jag verkligen inte chansa efter att ha läst dom officiella uppgifterna.

#11 - - Emelie - EmeliesPlace:

haha :P

Till top