Devil May Cry 4 - Recension



Handlingen

Huvudpersonen är en ung man vid namnet Nero.

Han är en medlem inom "Order of the sword" som är en grupp krigare som slåss mot demoner. Men att bekämpa demonerna är inte enda anledningen till att de slåss, det är också för att hedra demonkrigaren Sparda som en gång i tiden slogs mot demonerna för att rädda mänskligheten. Nu lever Sparda vidare hos sin son Dante som har minst lika starka krafter som Sparda själv.


En dag dök Dante upp i Fortuna (staden som Nero bor i) och eliminerade de flesta av "Order of the swords" soldater. Självklart blev Nero rasande och började slåss mot Dante. Under stridens gång var Dante den som hade alla odds tills Nero upptäckte sina inre krafter. Hans högra hand visade sig vara av demoniska krafter och med denna nyfunna kraft är Nero tillbaka på banan igen. Mer om denna strid har ännu inte bekräftats men vänta er mer nyheter när den släpps någon gång under 2008.


Spelet var precis i min smak! Lätt att hänga med i vad som händer, lätta stridskombon ja det passade mig perfekt! Att förstå och hitta överallt är inte allt för svårt, vilket jag gillar! Dock fick min sambo spela slutet, jag blev för närvös!


Betyg: 4/5


Detta spel rekomenderar jag för alla! Alla som gillar fantasy- stridsspel är detta verkligen något för er.

Trailern för spelet.



#1 - - d e n i s e:

hm, på bilden är de nog bara LD / LC eftersom han är unghäst ( 80 cm & 90 cm ) men på träning så kan de va upp till 110 på bana & enkel hinder 120! :) och sen brorsi på vad jag rider för hästar! :)

#2 - - Antonia C Nilsson:

hihi tack :)

du med ;)<33

#3 - - Josefin | Shadyblonde:

Sv: haha ja jag kan ju säga att hjärtat hoppade upp i halsgropen en stund :P

#4 - - Alexandra:

sv; ja, det var det! (;

jag jobbar på ett café :)

#5 - - Natthakan:

Sv: Aa, det är den! :D

Till top