Besök hos barberaren

Före - Efter


God kväll mina damer och herrar!
Dålig uppdatering idag.. igen.. Men jobbar man så jobbar man, så enkelt är det. Men inom en snar farmtid kommer ni få se mer av mitt fula nylle, så vänj er!
Som ni även kan se så var jag på besök hos barberaren, mer känd som frisören för er som inte är bekant med gammel svenskan.

Var hos en ny frisör denna gång och fy fasen vad jags ska dit nästa gång. Får återkomma med vad stället hette, men kvinnan där som jobba var jätte trevlig.
När jag var hos frisören i Valdemarsvik då gick det undan. Det var som att man hann sätta sig, på med duken och sen av med duken och upp ur stolen igen. Det gick fan snabbt!
Men denna jag var hos hon tog tid på sig och jag lovar, jag höll på att somna. Så skönt var det att sitta där medans hon höll på att pyssla med mitt hår. Underbart! Så tycker jag att det ska vara när man är hos frissan, inte en massa stress utan man fick en lugn stund samtidigt som man blev klippt.

Vad föredrar ni?
Snabba visiter hos frissan eller långa lugna?
#1 - - tess:

långa lugna :)

#2 - - Helena:

Det blev ju super bra det där :D



Puss !

#3 - - Fanny:

Sv: jag har varit i skolan, och tränat lite grann ;)



Fint det blev! :) Jag tror att jag gillar korta besök, det är så jobbigt att sitta still i frisörsstolen så länge ;)

#4 - - Sanna - saos.blogg.se:

svar Jamen visst, men vad händer när ungarna inte får tag på energidrycker? Då hittar dom nästa grej ... så har det alltid varit och kommer alltid vara! :)

#5 - - Maado:

Åh, jag hatar att hamna på sånna ställen där dom bara stressar på det där sättet. Min nya frisör är underbar och masserar hårbotten i en kvart under schamponeringen!



HAha, ja det är riktigt nice att ha en sån bok ^^

#6 - - Gabriella:

Haha eller hur?

ja de har jag :) sj då?

kram

#7 - - Frida:

Åh, det vart ju jättefint :D



Svar: Ellerhur, så roligt ;)

Ja, det var lite svårt men för mig gick det ganska fort :P Kram.

#8 - - Emma:

fint :D

#9 - - simone:

Sv: Jag sitter och kollar Jim Carrey på tv :) Snyggt det blev hos frissan! :) Jag föredrar långa besök så man kan gå igenom håret och stilen ordentligt, samt ta en lugn fika undertiden :)

#10 - - jenny:

Jättefint!

#11 - - Emelie:

Men det blev ju suuuuuper snyggt ju :D Du passar verkligen i lugg! :D



Kul att du tyckte min frisyr blev "tuff", haha :D



Åhhh gud vad rar du är :* !! Haha okej, om jag stöter på honom så looovar jag att hälsa ;D haha. Fast det är ju några studenter här, så det kan bli svårt att hitta honom ^^ haha



Tack :D Jag trivs i min lilla lya! :D



Hoppas du får en fin helg snygging! :D

PussÅKram

Till top