Hemma

Jag kom hem igår och mamma och Gustav har åkt till Riga. Hann säga hej och hejdå & Lycka till! Mycket mer hann jag inte se av dom. Men syster & storebror är ju kvar hemma.

Följde med min syster och hennes kompisar igår till tåg stationen tillsammans med Kiwi. Det märktes tydligt att hon tycket det var skoj att vara ute på landet och kunna springa runt hur hon vill och hur mycket hon vill. Igår hade min bror även hockey kväll tillsammans med två av hans kompisar här hemme, så de blev att servera pop corn för herrskapet.

Pratade med Lina och Tony hur länge som helst igår. Det var riktigt roligt. Vi har kommit fram till att Lina var inte mystigt försvunnen utan hon var helt enkelt sjuk. Då var det mysteriet avklarat. Men vi har ett annat mysterium som jag nog aldrig kommer lösa.

Hur jag inte kan ha vaknat av att jag fått 48 sms?

En teori: Att har jag väl somnat så vaknar jag inte hur lät som helt. Vilket stämmer in på hur visa människor påstår att det är omöjligt att få liv i mig när jag har somnat. Vilket igen kan samman kopplas av en viss klass resa i Stockholm tillsammans med klassen. Jag somnar först och någon ser till att jag har mossue (stavning?) i handen och "lyckligt" vis ser jag till att jag klappar till mig själv i ansiktet med detta. Jag som bekant vaknar inte av detta.
Jag tror min teori håller.

503001-2
Kiwi

Men anyway, idag kom jag nyss hem från en promenad med Kiwi. Jag måste säg att det är skönt väder ute idag. så jag uppmanar alla att gå ut ett tag. Våren finns i luften, men inte på marken.

Bye 
Till top