En dag med "järn"gänget!

Som jag skrev igår kväll så var jag & Tony med hans gamla kompisar från Bollnäs.

Dagen i ära börja med att dom ringde och sa att vi kunde börja ta pandeln in till Karlberg, där mötte vi upp Demir på stationen.
Plockade även upp Mahmoud på ett övergångsställe.

När vi kommit in till Demirs lägenhet så brister Tony ut "David ta på dig kläder, det är en kvinna i lägenheten!"
Ja, att göra en lång historia kort, David sov hos Demir den natten, så han stod och gjorde sig iordning.

Sen vandra vi iväg för att hitta ett ställe att luncha på, Mahmoud ville äta sushi men ingen annan, så han blev nedröstad. Det sluta ialla fall med att vi åt pizza wasaparken.

Efter att strosat runt en bit utanför city så skulle det fikas. Vi hamna på något café med, jag lovar, världens största bullar! Dom var så stora att dom var tvugna att bakas i "american muffin"s papper.
Det blev en sprite för min del.
Davis gnällde om att det börja bli kallt ute, så han gick in själv och satte sig för att läsa. Efter en stund så bestämde vi för att smita ifrån David (som inga pengar eller mobiltelefon hade). Vi gömde oss bakom en bil och vänta på tills att han skulle upptäcka att vi var borta.
Efter en liten stund så springer han ut förskräckt över att vi var borta. Efter ha låtit han få hjärtklapning en liten stund så titta vi fram. Det var lite roligt.

Dagen sluta med att Demir skulle iväg på en sk. "indie"-fest och vi andra skulle dra oss hemåt.
En riktig rolig dag, med massa skratt!

Puss!
#1 - - Sanna:

Jaa, men man får väl kolla upp det där med och fylla ut dom lite. Kostar ju en slant med, men alltid roligare att spara om man sparar till något =) Lät som ni haft en bra dag i alla fall =)

#2 - - c:

hoppas du haft en bra dag =)

Till top