Skolan.

Sitter i skolan nu och vi sluta för typ en timme sen.
Idag har det inte hänt så mkt. Städat och städat lite mer, tyckte vi var ganska grundliga denna gång. Känns ju lite bra. Min buss går om typ en timme och fem minuter. Så det är bara att sitta snällt och vänta.

Det blir även att ta med sig lite läxor hem, har en del uppgifter som bara ligger och väntar på att jag ska ta mig an dom. Det får i så fall denna helg.
Det blir nog att plugga tillsammans med syster. Det känns faktiskt ganska bra att sitta och plugga med henne. Det känns som man får saker och ting gjorda när man sitter bredvid med någon som också pluggar. Man blir lite sporrad till att försätta läsa vidare. Sitter ingen bredvid mig och gör samma sak så släpper jag allt. Fast för det mesta är jag för tjurskallig för att ge upp. 

Annars har denna vecka varit ganska bra. Firat min sötnos på hans 19-års dag + våran 1-års dag. Man har pluggat på så mycket man har kunnat. I tisdags blev jag klar med mitt projektarbete, vilket känns fruktansvärt bra måste jag säga. Blev även klar med bokredovisningen i svenska B, känns också vääääääldigt bra! 

Under veckans gång har det verkligen börjat kännas. Snart så tar vi studenten!! 

Bye!     
Till top